Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, mutatnátok képet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mutatnátok képet egy szerintetek átlag pasiról?

Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 15:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
8%
2023. jan. 15. 15:32
 2/16 anonim ***** válasza:
44%
Tetszik vagy nem. Számomra értelmezhetetlen az átlag.
2023. jan. 15. 15:33
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Tessék, szerintem ezek a férfiak mind az átlagos kategóriába tartoznak.

2023. jan. 15. 15:34
 4/16 anonim ***** válasza:
4%
Ezek az átlag férfiak kiknek tetszenek? Vagyis te bevállalnál egy ilyet?
2023. jan. 15. 15:39
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem a válaszoló vagyok, de nekem az átlag a biodíszlet. (Én is az vagyok, nyugi.) Nem hánysz tőle, de nem tetszik. Egy olyan belőle, mint 100 másik.
2023. jan. 15. 15:41
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

4

Azt hittem, a kérés az volt, hogy linkeljünk átlagos férfiakat. Szerinted ők nem átlagosak, vagy mi a problémád?

A kérdésedre válaszolva viszont, az 1-es és a 4-es vélhetően öreg hozzám, a többi hármat viszont bevállalnám, miért ne? Nyilván nem állítom, hogy ezek azok a férfiak, akiket egyszer máglátok az utcán, és egy életre benedvesedek a látványtól, de szerettem már bele hasonló kaliberű férfiba, és számos ugyanilyen típushoz vonzódtam már, mert valami megfogott a személyiségükben. De ha nem hinnél nekem, csak néz szét az utcán, vagy vess egy pillantást a hivatásos esküvői fotósok Facebook oldalára. A párok nagy része átlagos lesz...

2023. jan. 15. 15:46
 7/16 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem is! És a jó értelemben átlagosak, többségükkel pl simán elmennék randira. :)

2023. jan. 15. 15:57
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
A 3. és az 5. milyen helyesek szerintem 😍
2023. jan. 15. 15:58
 9/16 anonim ***** válasza:
95%
3-as által linkeltek közül az 1 és 4 kivételével számomra mindegyik kifejezetten vonzó.
2023. jan. 15. 15:59
 10/16 anonim ***** válasza:
95%
Milyen fura! Én is azt hittem átlag alatti förmedvény vagyok, aztán van nő aki belém szeretett. Szóval felesleges itt a paláver, sokakat az zavar, hogy nem MINDEN nőnek tetszik, meg nem ő válogat a nők közül.
2023. jan. 15. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!