Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "Bölcsész" lányok miért, olyan beképzeltek?
Kérdező, ismered az összes több ezer bölcsész nőt, hogy ilyen átfogó képet tudsz alkotni róluk? :))
"Az anglisztikáról meg annyit hogy egyik ismerősöm kb. részegen csinálta végig az egészet az SZTE-n (ami elvileg az egyik legjobb), míg ugyanezt azért egy reál szak esetében nem igazán tudod eljátszani."
Oké, ha ez így is van: egy csomó területen egy dolog elvégezni az egyetemet, más dolog, hogy a pályán is El lehet bukdácsolva, persze. De rajtad áll, hogy ennyi az igényed vagy több. Senkiből nem lesz hozzáértő szakember attól, hogy elvégezte. Én is bölcsész területen végeztem, az igazi kihívás, fejlődési lehetőség valójában diploma után jön. Ugyan nem anglisztika, de biztos vagyok benne, hogy ez az ismerősöd lényegében semmire nem fogja vinni ezen a területen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!