Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A "Bölcsész" lányok miért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "Bölcsész" lányok miért, olyan beképzeltek?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy elhívnék egy lányt randizni, aki bölcsésznek vagy tanárnak tanul és fenn hordja az orrát?

2023. jan. 31. 20:15
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
27%
28-de igen, reál szakkal is meg tudja az ember ezt csinálni, több ismerősöm is van, aki sajnos így lett mérnök. Nyelvek közül pedig nem csak az angol létezik, cannak összetettebb nyelvek és jellemzően egy nyelvi szakon nem csak egy nyelvet tanul az ember.
2023. febr. 1. 16:09
 32/34 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, ismered az összes több ezer bölcsész nőt, hogy ilyen átfogó képet tudsz alkotni róluk? :))

"Az anglisztikáról meg annyit hogy egyik ismerősöm kb. részegen csinálta végig az egészet az SZTE-n (ami elvileg az egyik legjobb), míg ugyanezt azért egy reál szak esetében nem igazán tudod eljátszani."

Oké, ha ez így is van: egy csomó területen egy dolog elvégezni az egyetemet, más dolog, hogy a pályán is El lehet bukdácsolva, persze. De rajtad áll, hogy ennyi az igényed vagy több. Senkiből nem lesz hozzáértő szakember attól, hogy elvégezte. Én is bölcsész területen végeztem, az igazi kihívás, fejlődési lehetőség valójában diploma után jön. Ugyan nem anglisztika, de biztos vagyok benne, hogy ez az ismerősöd lényegében semmire nem fogja vinni ezen a területen.

2023. febr. 2. 08:59
 33/34 anonim ***** válasza:
60%
Bocsi, kitörlődött valahogy: "más dolog, hogy a pályán is tud-e érvényesülni"
2023. febr. 2. 09:01
 34/34 anonim ***** válasza:
38%
Nekem van olyan ismerősöm aki mérnökiről kibukott (kredit híján), utána 4-es feletti átlaggal tolta végig a jogot. Szóval egy szak nem feltétlenül nehezebb ha sok pont kell a felvételihez, de ezt sokan félreértik és utána megy az arcoskodás.
2023. febr. 3. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!