Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "Bölcsész" lányok miért, olyan beképzeltek?
Nyilván úgy értettem hogy a feltételezettnél sokkal jobb.
Nincs nyálverés, ha nincsenek nyomi mekis “””poénok”””. 😅
Akkor nagyjából egyetértünk a dologban. Én nem hozom fel a mekis dolgokat sose, annyira paraszt azért nem vagyok hogy ok nélkül valakinek a lelkébe tiporjak.
Mint említettem azért volt olyan barátnőm aki arra épített nem kicsi igényeket hogy neki diplomája van, csak azzal már nem dicsekedett hogy milyen. Ilyen esetben azért tisztáztam vele hogy több mint 2x annyit keresek mint ő és ha lehet akkor tegye rendbe az értékeit. Kesobb inkább elengedtem a dolgot, jobban jártam.
Férfiként, én ezeket tapasztalom róluk:
- Feminácik. Nagyon sok femináci közülük.
- Családi háttér. Sokan pénzes családból jönnek, és pénzes apuci pici herczegnőjének hiszi magát.
- Megdugta 1 kivénhedt egyetemi oktató, meg 2 sportoló srác, és ettől azt hiszi, hogy ő KÜLÖNLEGES.
Ha ez ilyen egyszerű, akkor miért van több ember is aki “nem tud” letenni egy középszintű nyelvvizsgát, miközben könnyedén elvégzett egy mérnöki képzést? Személyesen is ismerek több ilyet.
Az ilyen emberek hogy zsebelnének be gond nélkül pl egy anglisztika diplomát?
27 - Más dolog a büszkeség és más dolog az hogy arra építesz elvárásokat hogy van egy olyan diplomád ami amúgy egyáltalán nem egy nagy durranás, de te cserébe elvárod hogy a párod ilyen-olyan diplomákkal rendelkezzen és fennhordod az orrod hogy te bizony diplomás vagy.
Nyilván akinek nem inge az ne vegye magára azt amit írok, de sajnos én rengeteg ilyen csajjal találkoztam.
28 - Mert nem foglalkoznak vele, de hidd el hogy előbb megcsinálják mint egy bölcsész bármilyen reál szakot. Én foglalkoztam vele, első alkalommal meg is lett, egyáltalán nem volt nehéz. Az egyetemi mechanika, matek, fizika viszont nem volt egy könnyű menet számomra se.
Az anglisztikáról meg annyit hogy egyik ismerősöm kb. részegen csinálta végig az egészet az SZTE-n (ami elvileg az egyik legjobb), míg ugyanezt azért egy reál szak esetében nem igazán tudod eljátszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!