Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Előfordult már, hogy teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már, hogy teljesen benéztétek, félreértettétek, hogy bejöttök-e a másiknak?

Figyelt kérdés
Miből gondoltátok, hogy szeretne tőletek valamit és hogy derült ki, hogy mégsem?
2023. jan. 27. 22:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt ilyesmi, jó haverok voltunk, rengeteget beszélgettünk, volt bók, flört, pajzán poénok, egyszer meg is hívott, amikor haverjaival bulizgatott. Sokáig nem csaptam le a labdát, de aztán egyszer igen, nagyon határozottan. Erre ő kihangsúlyozta, hogy csak barátság...

Amúgy sem szoktam nőként úgymond nyomulni az elején, hát azóta vissza is fogtam magam rendesen. Viszont akinek kellettem, az udvarolt és megtalált. Aki komolyan gondolja, az bizony lépni fog, kifejezi feléd!

2023. jan. 28. 12:06
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
10. Ha volt csók, akkor ott nem csak barátság volt a részéről. Lehet, hogy bizonytalan volt neki a másik, ezért talonban tartott téged. Ha ott valami nem jön össze, akkor jöttél volna te. Indázás.
2023. jan. 28. 15:11
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
12-es Én sem értettem, ahogy írod úgy gondoltam én is, ha engedte a csókot, csak nem tartott visszataszítónak. Meg amiket mondott, olyanokat barátnak nem mond az ember. Na mindegy, már múlt idő, de ott és akkor durván szíven ütött, utána majd fél évig teljesen elzárkóztam az ismerkedéstől.
2023. jan. 28. 19:10
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nem volt,hogy benéztem volna, olyan jelenség volt jó pár, amit már páran előttem leírtak, hogy csak játszadozott az illető, húzta a mézesmadzagot, flörtölt, és mikor én is kezdtem érdeklődést mutatni, egy ideig még játszott,utána úgy tett mintha mi se lenne.
2023. jan. 31. 10:11
 15/21 anonim ***** válasza:
77%

Fiatal koromban igen, de így utólag úgy gondolom, hogy nem benéztem, hanem inkább csak beképzeltem magamnak.

N

2023. jan. 31. 12:51
 16/21 anonim ***** válasza:
31%

A smaci nem feltétlenül jelent vmit.. lányoknál fiúknál sem.. jó érzés csinálni ezért csináljuk..

Valószínűleg tetszettél neki, de mégsem tudta veled elképzelni hosszútávon, vagy rossz volt az időzítés..

A nők imádnak fürdeni a figyelemben, a legtöbb leszarja h sértődés lesz belőle, pedig nagyon jól tudják mi lesz a vége.. úgyis jön majd másik aki simogatja az egójukat..

Velem is megcsinálta egy rohadék ribi, 2x is.. pedig a másodiknál nem gondoltam h az előzményeket tekintve eljátsza újra..

2023. jan. 31. 13:49
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Velem volt, igen. Még a lakásomra is feljött enyhén szólva illuminált állapotban, erre később zaklatás vádjával letiltott. Van ilyen.
2023. jan. 31. 15:15
 18/21 anonim ***** válasza:
91%
16, ha 2x is meg tudya tenni, ott benned is van hiba...
2023. jan. 31. 17:26
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Már kapcsolatban voltunk amikor véletlenül megláttam , hogy egy nő írt neki szerelmes szavakat.. igen nagyon benéztem, mert ez a nő kiment külföldre dolgozni.. addig meg engem hülyített.. nagyon fájó volt annyira megsérűltem ezáltal, hogy azóta, 2 éve sem bízok meg senkiben..
2023. jan. 31. 18:02
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

10-es ez de necc. Amúgy a barátok nem csókolóznak, szóval érdekes volt a reakciója a lánynak. Maximum akkor van intim érintkezés, ha megegyeznek, hogy csak barátság extrával, ahogy neki volt is ilyen ahogy írtad.

Magyarán bejöttél neki, csak volt már neki másik.

2023. febr. 22. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!