Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy teljesen benéztétek, félreértettétek, hogy bejöttök-e a másiknak?
Egyszer volt ilyesmi, jó haverok voltunk, rengeteget beszélgettünk, volt bók, flört, pajzán poénok, egyszer meg is hívott, amikor haverjaival bulizgatott. Sokáig nem csaptam le a labdát, de aztán egyszer igen, nagyon határozottan. Erre ő kihangsúlyozta, hogy csak barátság...
Amúgy sem szoktam nőként úgymond nyomulni az elején, hát azóta vissza is fogtam magam rendesen. Viszont akinek kellettem, az udvarolt és megtalált. Aki komolyan gondolja, az bizony lépni fog, kifejezi feléd!
Fiatal koromban igen, de így utólag úgy gondolom, hogy nem benéztem, hanem inkább csak beképzeltem magamnak.
N
A smaci nem feltétlenül jelent vmit.. lányoknál fiúknál sem.. jó érzés csinálni ezért csináljuk..
Valószínűleg tetszettél neki, de mégsem tudta veled elképzelni hosszútávon, vagy rossz volt az időzítés..
A nők imádnak fürdeni a figyelemben, a legtöbb leszarja h sértődés lesz belőle, pedig nagyon jól tudják mi lesz a vége.. úgyis jön majd másik aki simogatja az egójukat..
Velem is megcsinálta egy rohadék ribi, 2x is.. pedig a másodiknál nem gondoltam h az előzményeket tekintve eljátsza újra..
10-es ez de necc. Amúgy a barátok nem csókolóznak, szóval érdekes volt a reakciója a lánynak. Maximum akkor van intim érintkezés, ha megegyeznek, hogy csak barátság extrával, ahogy neki volt is ilyen ahogy írtad.
Magyarán bejöttél neki, csak volt már neki másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!