Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet, hogy így történt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy így történt? Lehet félreértettem? Valaki megmagyarázná?

Figyelt kérdés

Először is köszönöm, h elolvasod!

Volt egy lány, néha láttam út közben. Mindig néztük egymást, már szinte bámultuk. Én autóval, ő pedig gyalog volt. Nem tudtam h ki lehet ő. Nem ismertem. Néha nem egyedül, hanem mint később kiderült a testvérével sétált. A testvére( ő is lány) el kezdett dolgozni egy étterembe, ahova én ritkán jártam. Mindig igyekeztem vele kedves lenni, jó benyomást kelteni benne. De az ő nevét sem tudtam. Az elején én úgy láttam, h örült h látott. Reméltem h ő által megismerem a másik lányt is.

Nemrég feldobta ismerősnek a lányt az étteremben. Ekkor láttam, h a testvére annak a lánynak, aki nekem nagyon tetszik. Úgy döntöttem bejelölöm a lányt az étteremben, gondoltam ismerem valamennyire, mivel láttam h van barátja is így nem érti félre. Nem igazolt vissza, és sztem le is tiltott. Arra gondoltam, h mégis félreértette a kedvességem, ezért bejelöltem a nekem nagyon tetsző testvérét, írtam is neki, h ki vagyok. Ő is letiltott, pedig elolvasta mit írtam, vissza sem írt.

Valaki megmagyarázná? Lehet félreértettem az egészet, és nem is tetszettem neki?

2015. szept. 27. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, fb-n nincs nyilvános képem, így nem írogatna. Bár így is volt már olyan, aki megtalált ismeretlenül, mert tudta a nevem és nem örültem neki. Lehet nem akar fb-n ismerkedni, vagy egyáltalán nem akar ismerkedni, vagy csak te nem tetszel neki, vagy nem ismert meg. Esetleg személyesen tegyél mg egy próbát, aztán hagyd rá.
2015. szept. 27. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:
elharapódzott ez a tiltás mánia
2015. szept. 27. 17:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja, hát végülis tök normálisnak gondolható az ő oldaláról nézve...

"Van egy férfi, aki minden nap bámul a kocsijából. Aztán megkörnyékezte a húgomat a munkahelyén, rólam is érdeklődött nála, majd bejelölt facebookon. Nem kívántam vele tartani a kapcsolatot, nem adtam alá a lovat, le is tiltottam. Most a testvéremet környékezi, ő is letiltotta, de aggódunk. Mit lehet kezdeni egy ilyen elmebeteg zaklatóval?"

Na remélem így érthető. Lépj túl a dolgon és máskor próbálj meg kevésbé úgy viselkedni, mint egy szociopata sorozatgyilkos erőszaktevő. :D

2015. szept. 27. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy sorozatgyilkos erőszaktevő, neked tetszett az a lány és teljesen normális módon fel akartad vele venni a kapcsolatot, ezzel nincs semmi baj. Ha a lánynak te nem tetszettél, akkor neki nem azt kellett volna csinálnia, hogy úgy kezel téged mint nem is léteznél; hanem meg kellett volna mondania, meg kellett volna üzennie, hogy habár te jófej srác vagy, ő mégis másféle férfiakat kedvel vagy van neki barátja. Illett volna az is mondani: keress inkább valaki mást, akinek jobban bejössz, független etc. Ebben az esetben itt szerintem a lány a tudatlan és a kérdezővel nincs különösebb gond.
2015. okt. 23. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!