Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy így történt? Lehet félreértettem? Valaki megmagyarázná?
Először is köszönöm, h elolvasod!
Volt egy lány, néha láttam út közben. Mindig néztük egymást, már szinte bámultuk. Én autóval, ő pedig gyalog volt. Nem tudtam h ki lehet ő. Nem ismertem. Néha nem egyedül, hanem mint később kiderült a testvérével sétált. A testvére( ő is lány) el kezdett dolgozni egy étterembe, ahova én ritkán jártam. Mindig igyekeztem vele kedves lenni, jó benyomást kelteni benne. De az ő nevét sem tudtam. Az elején én úgy láttam, h örült h látott. Reméltem h ő által megismerem a másik lányt is.
Nemrég feldobta ismerősnek a lányt az étteremben. Ekkor láttam, h a testvére annak a lánynak, aki nekem nagyon tetszik. Úgy döntöttem bejelölöm a lányt az étteremben, gondoltam ismerem valamennyire, mivel láttam h van barátja is így nem érti félre. Nem igazolt vissza, és sztem le is tiltott. Arra gondoltam, h mégis félreértette a kedvességem, ezért bejelöltem a nekem nagyon tetsző testvérét, írtam is neki, h ki vagyok. Ő is letiltott, pedig elolvasta mit írtam, vissza sem írt.
Valaki megmagyarázná? Lehet félreértettem az egészet, és nem is tetszettem neki?
Ja, hát végülis tök normálisnak gondolható az ő oldaláról nézve...
"Van egy férfi, aki minden nap bámul a kocsijából. Aztán megkörnyékezte a húgomat a munkahelyén, rólam is érdeklődött nála, majd bejelölt facebookon. Nem kívántam vele tartani a kapcsolatot, nem adtam alá a lovat, le is tiltottam. Most a testvéremet környékezi, ő is letiltotta, de aggódunk. Mit lehet kezdeni egy ilyen elmebeteg zaklatóval?"
Na remélem így érthető. Lépj túl a dolgon és máskor próbálj meg kevésbé úgy viselkedni, mint egy szociopata sorozatgyilkos erőszaktevő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!