Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak barátságot akar. Félreért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

-Balu- kérdése:

Csak barátságot akar. Félreértettem?

Figyelt kérdés

Fél évvel ezelőtt ismertem meg, úgy, hogy kollégák lettünk. Nekem nem volt szimpatikus, ezért nem is foglalkoztam vele, aztán ő kezdeményezett, méghozzá úgy, hogy naponta többször is kérdezte, hogy mi van velem, mikor megyek dolgozni, és képeket is küldözgetett magáról. Elhívott magához, zavarban volt, a haját is csavargatta, amikor beszéltünk. Sikerült belehabarodnom, és úgy gondoltam, hogy ezek elegendő jelek, így bepróbálkoztam, de közölte, hogy csak barátként tekint rám...

Csodálkoztam ezen, mert sokszor szinte nyomult, és mások is így gondolták az elmondottak alapján...

Furcsa, mert FB-on bármiről képesek vagyunk beszélni, de személyes találkozók alkalmával pedig tartja a távolságot, ha ajándékot vettem neki, még egy puszit, vagy egy baráti ölelést sem kaptam tőle...

Már nem dolgozunk együtt, de ugyanúgy érdeklődik felőlem.

Nem igazán értem, nektek mi a véleményetek erről?

25/F

2015. júl. 4. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Barát vagy neki, elvan veled, de komolyat nem szeretne.
2015. júl. 4. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Én erősen kétlem, hogy csak barátként tekintene rád, inkább csak megijedt a helyzettől. Hogy próbálkoztál be?
2015. júl. 4. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Én sem hiszem, hogy csak barátként gondolna rád. A leírásod alapján csak félénknek tűnik. Neked nem tűnt félénknek az ismerettségetek elején?
2015. júl. 4. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem igazán tudja jól lekommunikálni a lány, hogy bejössz neki. Ez nyilvánvaló, de valami visszatartja attól, hogy beadja a derekát. Kérdezz rá, az egyenesség kifizetődő tud lenni. :)
2015. júl. 4. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mindegy, hogyan próbálkoztál be. Tapasztalataim szerint sok férfi ilyen helyzetben a "dugunk?" módszerrel szokott próbálkozni, és eszükbe sem jut udvarolni, randira hívni a nőt, kialakítani a helyzetet, hogy a nő el tudja engedni magát.
2015. júl. 4. 14:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak közöltem vele, hogy nagyon tetszik nekem, és szó sem volt "dugásról", én nem tudok ilyen tuskó lenni :D
2015. júl. 4. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!