Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak barátságot akar. Félreértettem?
Fél évvel ezelőtt ismertem meg, úgy, hogy kollégák lettünk. Nekem nem volt szimpatikus, ezért nem is foglalkoztam vele, aztán ő kezdeményezett, méghozzá úgy, hogy naponta többször is kérdezte, hogy mi van velem, mikor megyek dolgozni, és képeket is küldözgetett magáról. Elhívott magához, zavarban volt, a haját is csavargatta, amikor beszéltünk. Sikerült belehabarodnom, és úgy gondoltam, hogy ezek elegendő jelek, így bepróbálkoztam, de közölte, hogy csak barátként tekint rám...
Csodálkoztam ezen, mert sokszor szinte nyomult, és mások is így gondolták az elmondottak alapján...
Furcsa, mert FB-on bármiről képesek vagyunk beszélni, de személyes találkozók alkalmával pedig tartja a távolságot, ha ajándékot vettem neki, még egy puszit, vagy egy baráti ölelést sem kaptam tőle...
Már nem dolgozunk együtt, de ugyanúgy érdeklődik felőlem.
Nem igazán értem, nektek mi a véleményetek erről?
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!