Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő kell a férfinek, hogy rájöjjön, hogy barátnőjének/párjának akar?
Figyelt kérdés
3 hete ismerkedünk,eddig 2 randevú volt,és facebook-on beszélgetünk.
Eddig-elmondása szerint-csupa jó pontjaim vannak nála,és el tudna velem képzelni egy komoly kapcsolatot.
Nos én pedig úgy vagyok ővele,hogy már most teljesen odavagyok érte,és nem bánnám,ha nyíltan együtt lennénk.
Ismerni természetesen én sem ismerem még őt annyira,de hát majd megismerem. :)
Mennyi idő kellhett még neki?
2015. júl. 1. 12:53
1/7 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam,hogy 12 évvel idősebb nálam,és sajnos sokat csalódott már a nőkben.
Én is csalódtam már sokat,de rendíthetetlenül bízok. :)
2015. júl. 1. 12:59
2/7 anonim válasza:
Szerintem szép lassan el jön az ideje és együtt is lesztek. Sok sikert és boldogságot kívánok nektek.:)
3/7 anonim válasza:
Ha sok csalódása volt már, akkor érthető, hogy óvatosabb, és ez nem is baj. 2 randi még nem sok, vszleg néhány találkozás még kell neki, hogy biztos legyen a dolgában. Drukkolok nektek! :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönjük a jókívánságokat! :)
Szívből remélem,és bízok benne,hogy mihamarabb összejövünk. :)
2015. júl. 1. 13:28
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy várna tőled valami visszajelzést.
6/7 anonim válasza:
Hát ha én egy 12 évvel fiatalabb lánnyal randiznék és bejönne, akkor a kérdés nem az lenne, hogy hány perc után szeretném barátnőmnek, hanem, hogy mennyi ismerkedés után derülne ki annyi dolog, ami után már nem akarnám...
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,kérlek ezt fejtsd ki nekem privátban bővebben. :)
2015. júl. 2. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!