Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit higgyek? Most akkor a barátnőjének akar? Milyen jelekre figyeljek? Mit és hogy viszonozzak?
Figyelt kérdés
Van egy jó barátom, már az egyik legjobb, és nyáron visszautasított 2x is, de most meg közölte hogy nagyon sajnálja, és hogy mekkora barom volt hogy elhanyagolt, és nem rég megint voltam nála, és folyamat ölelgetett, és mindig valahogy hozzám akart érni, kereste a közelségem, de nem mond olyan kedveseket mint facebookon mert azt mondta mellettem zavarban van, most akkor össze akar jönni velem?? és ha igen, hogy tudnék segíteni neki hogy feloldódjon ha a közelében vagyok??2015. ápr. 12. 20:58
1/2 anonim válasza:
Tudod...ha nincs ló, jó a szamár is.
2/2 anonim válasza:
Ha nem mond olyan kedveseket, mint facebookon, akkor ő csak egy cyber szerelem robot. :D Istenem, ennyire tudatlanok legyenek egyesek...nem, nem jössz be neki. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!