Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megmagyarazna nekem valki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmagyarazna nekem valki mert nem ertem miert csinalja?

Figyelt kérdés
Na az van,hogy nyaron beszelgettem egy fiuval es elhivott talizni olyan agusztus vegen de aztan vegul le kellett mondania,jo aztan tovabb beszelgettunk es elkerte a telefonszamomat is. egyszer aztan mikor en irtam ra olyan szeptember vegen akkor nem irt vissz csak ugy.Nagyon rossz volt h csak ugy semmibe vett de azt hittem h irni fog,nem irt.Aztan most olyan november elejen ram irt az egyik baratja h talalkozna velem a fiu csak kicsit felenk igy nem tudja jol kezelni az ilyen dolgokat.Furcsa volt de gondoltam jo,aztan ram irt maga a srac is h elhivjon,jo aztan megbeszeltuk mikor,mi lett?lemondta.mondom jo biztos van ilyen mondta h ne haragudjak stb.aztan beszelgettunk tok jol par napig,es megint en irtam neki es megint nem ir vissza?en nem ertem mit akar?vagy ez mert jo neki?vegulis neki gazabb,mert a baratja irt ram felenk,szoval mi ertelme lett volna ennek az egesznek?Ja es azt tudni kell h szuz a fiu
2014. nov. 16. 22:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon gáz. Tetszik egyáltalán?
2014. nov. 17. 09:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Hat ja mert alapvetoen tok normalis,csak ebbe ilyen fura
2014. nov. 17. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!