Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Valaki megmagyarázná?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Valaki megmagyarázná?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki kerül, pedig kedvel. Konkrétan nem akar kettesben lenni velem. Ez most mégis mi? Nem szégyellős, nem félénk, nem olyannak ismertem meg.

2015. márc. 18. 10:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Akkor szokott az ember így viselkedni, ha tudja, hogy ha a közeledbe menne, akkor nem tudna Neked ellenállni. Lehet, hogy éppen kapcsolatban van és próbálja elkerülni, hogy kísértésbe essen.Nem Veled van a baj....küzd a hormonjai ellen....feltéve hogy tényleg bejössz neki.

37F

2015. márc. 18. 11:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha tényleg bejössz neki akkor az 1-nek igaza van.Azért kerül mert tudja hogy nem bír ellenállni neked.Voltam már hasonló helyzetben.Volt barátnőm,aztán a munkahelyemre jött egy csaj dolgozni.Teljesen kész voltam tőle.Ha a közelembe jött akkor legszívesebben ott helyben meg...tam volna.Ráadásul én is tetszettem neki.De nem akartam belemenni semmibe a barátnőm miatt.A vége amúgy az lett hogy természetesem lefeküdtünk egymással.
2015. márc. 18. 11:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Kedvel, de nem akar tőled komolyabbat. Valószínűleg ő is tudja, hogy tetszik neked, ezért nem akar esélyt adni neked arra, hogy rányomulj. Nem akarja, hogy belezúgj, mert úgysem jönnétek össze. Ennyi. Ne képzelj bele mást, az élet nem egy romantikus film.
2015. márc. 18. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!