Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen “bamba” némely srác? Vagy csak simán félreértettem?
Van egy srác, aki kb 2 hónapja nézi minden képemet Facebook-on, amit a “napomba” kiteszek, olykor nyom rá reakciót. A képeim egy részét is lájklolja.
Viszont valamelyik nap üzenetben reagáltam az egyik “sztorijára”. Pár üzenetet váltottunk, abban a témában, amiről kitett képet és ennyi volt. A legutolsó üzenetemet láttamozta és ennyi.
Sosem voltam az a csaj, aki srácokra ír rá, de kivételt tettem és nem úgy sült el, ahogy gondoltam. Óvatosabb vagyok és nem mertem ajtóstól a házba rontani.
Miért láttam bele olyat, ami nagyon úgy tűnik, hogy nincs is?
u.i.: légyszíves ne jöjjetek azzal, hogy dedós szint ez a FB-os butaság, illetve azzal sem, hogy tini kategória.
Akkor mivel szabad jönni?
Vagy attól, hogy te hozzá szólsz egy fiúhoz magadtól! egyből azt kellene gondolnia, hogy kapcsolatot akarsz, mert különben bamba?
AHogy egyes mondja, attól, hogy nézegeti a story-t, nem jelenti azt h máris bejöttél neki...
Élőben kell látni...
Akkor egyszerű. Te nem voltal neki úgy szimpatikus.
Én sem csak a barátaim meg a parom insajat nézem, hanem ismerősöket, akiket követek.
Ez nem jelent flortot vagy azt, hogy bármelyik is érdekelne úgy :D
Végig pörgeti a sztorikat, nagy dolog.
Én azért azt mondom jól tetted, hogy ráírtál, nem múlt ezen semmi, legalább tudod, hogy nem érdeklődik úgy.
Én is többet láttam volna bele a helyedben. De lehet, hogy van valakije, és csak nézeget téged.
Egyébként ne írj rá fiúra, az az ő dolguk, látod, most meg kellemetlenül érzed magad, hogy nem jöttél be neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!