Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszhettem neki vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhettem neki vagy csak félreértelmezem a dolgokat?

Figyelt kérdés
Voltam kozmetikusnál szemöldököt szedetni. Alapból kedves és aranyos volt, ez nyilván része a szakmának, hogy kedves vagy a vendéggel és beszélgetsz vele. Ez rendben is van. Amint végeztünk, még szóba elegyedtünk, s még kb. fél órát beszélgettünk mindenféléről. Kiderült, hogy én voltam az utolsó kuncsaft aznap, szóval mivel továbbra is beszélgettünk, ezért megvártam amíg bezárja az üzletet, s utána egy darabig együtt sétáltunk tovább. Számomra ez nem egy szokványos interakció, s ezért merült fel bennem, hogy esetleg ez több volt szimpla kedvességnél. Rosszul gondolom?

#barátság #tetszés #félreértettem
2022. jún. 8. 22:35
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Is-is, következő alkalommal okosabb leszel, lehet.
2022. jún. 8. 22:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan szimpi voltál neki, ha ilyen sokáig még beszélgetett veled "feleslegesen". A legtöbb kozmetikus igyekszik letudni sőt lerázni a vendéget mihamarább, pláne ha még ellenszenves is.
2022. jún. 8. 23:07
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Volt gyűrű a hüvelykujján? Mert akkor leszbikus, és esélyes, hogy tényleg tetszettél neki.
2022. jún. 9. 07:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanám, hogy szimpatikus vagy neki, így ebből még bármi lehet. Legközelebb is nála szedesd a szemöldököt, és hátha szorosabbá válik a kapcsolat
2022. jún. 9. 09:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy jól gondolod, de az is lehet, hogy ezzel nála vége.

Gyanús, hogy nem kért telefonszámot vagy újabb találkozást.

2022. jún. 9. 11:19
 6/10 A kérdező kommentje:

Többeknek válaszolok egyszerre:

A miheztartás végett, ő nő, én pedig férfi vagyok 🙂

Telefonszámot meg nem gondolom, hogy neki kellene elkérnie tőlem, még akkor sem, ha szimpatikus voltam neki. Inkább fordítva. De mindig is béna voltam az ilyen helyzetek felismerésében. Ha nem így lenne, nem ide írkálgatnék 😀

2022. jún. 9. 11:56
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Ú, de benéztem! azt hittem, a szedett szemöldökű srácok nem éppen nőket keresnek.
2022. jún. 9. 12:09
 8/10 anonim ***** válasza:
24%
Akkor nem értelek, hetero férfi nem jár kozmetikushoz, pláne nem szemöldököt szedetni.
2022. jún. 9. 12:26
 9/10 A kérdező kommentje:
Erre inkább nem válaszolok 🙂
2022. jún. 9. 12:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Miért gond az, ha egy férfi igényes? :D Inkább legyen bumszli, bokorszemöldöke, csak hogy ne nézzék melegnek?

Szerintem a kozmetikus lánynak is szimpatikus, ha egy férfi igényes magával szemben, és elmegy hozzá. Én se járnék többet ősemberrel. (Exem borzasztó igénytelen volt, de elfogadtam, "mert férfi". Nem kellett volna.)

2022. jún. 10. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!