Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő aki szereti ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő aki szereti ha esténként sörözik a párja és ez nem negatívumként szerepel nála leendő párjánál?

Figyelt kérdés
Nem alkoholista, csak estéként pár sör normális keretek között.
2023. jan. 25. 17:47
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/205 anonim ***** válasza:
100%

#116 nagyon rondának kell lennie annak aki nem üti meg a szinted. Talán nem is létezik olyan. Mi, magyar nők sokkal szebbek vagyunk, és sokkal többen vagyunk szebbek mint a magyar férfiak. Így sokkal több olyat látni hogy jó csaj - (jóindulattal) átlagos pasi párosítás.

De amennyiben te tényleg létezel, te 170/100, buta és iskolázatlan, csóró munkanélküli tuskó, hát az tragikus. Sose lesz nőd.

2023. jan. 26. 19:35
 122/205 A kérdező kommentje:

Az a baj te entrylevel állásokban gondolkodsz. Miközben én 50+ ember vezetője vagyok.

Mivel elég specifikus a munka ezért nem fogom elárulni. De , hogy valami megközelítés legyen az autó gyártáshoz van köze nagyvonalakban.

2023. jan. 26. 19:37
 123/205 A kérdező kommentje:

Nem is akarok gyereket.

1, Idegesítő, illetve kihasználja az embert és kevés esély van rá, hogy meghálálja ezt későbbiekben

2, Elrontja a szülés a nő testét

2023. jan. 26. 19:39
 124/205 anonim ***** válasza:
100%

Akkor menj ki a gyártósorra, biztos bomlanak utánad a csóró lányok.

Amúgy nehét elhinni, hogy bárki vezetője is legyél, mikor a saját életeddel seme tudsz megbírkózni.

2023. jan. 26. 19:39
 125/205 anonim ***** válasza:
100%
Jaj pocó, egy autógyári műszakvezető sem keres milliós összeget. :(
2023. jan. 26. 19:40
 126/205 A kérdező kommentje:

Nálam a szint egy Nádai Anikó/Dobos Evelin/Szabó Zsófi/stb. kinézetű nőnél kezdődik.

Valakinél fontos, hogy jó teste legyen mivel az arca nem annyira szép, de aztán van olyan is akinél az arca cuki mint mondjuk Dobos Evelin, ott nem várok el olyan teste mint mondjuk másik nőnél.

2023. jan. 26. 19:40
 127/205 A kérdező kommentje:

Ha visszaolvasol , bár más kérdés alatt volt, elmondtam már, hogy egy gyártósori műszakvezető a szememben nem vezető. Nem olyan mint amilyen én vagyok.

Ahol én dolgozok nincs gyártósor. És egyébként igen a hozzád hasonló nők sokat hízelegnek nekem a munka során. Természetesen ha alkalom is nyílna rá a munka során sosem engedném semelyiknek, hogy rám másszon, hogy aztán pert indítson, hogy még én bántottam. Irodám be van kamerázva, esélyt nem adok az ilyen nőknek akik ebből remélnek pénzt.

2023. jan. 26. 19:43
 128/205 anonim ***** válasza:
100%

Hát akinek egyik legnagyobb problémája a gyerekvállalással, hogy az elvileg szeretett nőn lesznek látható nyomai egy 3-4 kilós gyerek 9 hónapig a méhében való kihordásának, majd megszülésének az jobb is ha nem szaporodik, mert 1) meg sem érdemli, 2) fogalma sincs a szeretetről, így pláne értelmetlen.

Bár érdekelne, hogy neked mi is a mentséged a plusz 20 kilódra? Szült barátnőimen együtt véve nincs ennyi felesleg, pedig vágod, ők életet adtak egy új embernek.. Te meg csak szimplán gáz vagy.

2023. jan. 26. 19:45
 129/205 anonim ***** válasza:
100%

Ööö kit érdekel, hogy nálad mi a szint? Úgy sem lesz soha nőd. Nemhogy csinos, de semmilyen sem. Jó testet meg elvárni úgy, hogy te el vagy hízva, külön kabaré.

Megnyugtatlak, az ilyen nőknél is van egy szint, amit te akkor sem ugornál meg, ha 3x újraszületnél.

Egekben vannak az elvárásaid, ráadásul teljesen irreálisak, hisz te ezekből egyet sem tudsz hozni, se vonzó nem vagy, se fitt nem vagy, mégis elvárod a top nőket és a poén, hogy mégis a nőket szidod.😆

2023. jan. 26. 19:49
 130/205 anonim ***** válasza:
100%

124 dagadék kerdező, a 122 vagyok. Ezt nekem válaszoltad? Mert nem értem, nem írtam terhességről.

De végülis írhatok, ha gondolod. A másodikat szültem 6 hete, nyomok nélkül (császárhegtől eltekintve).

És nem vagyok ám kuriózum. Sok hasonló nőt ismerek. De mi nem a te fajtád feleségei vagyunk.

2023. jan. 26. 19:55
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!