Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyannal, aki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyannal, aki a korábbi elnevezésükön nevez dolgokat?

Figyelt kérdés

Akár megszokásból, akár szándékosan, lázadásból.

Pl. Leninváros, Moszkva tér, megye, tanács, városi bíróság, előzetes letartóztatás stb.

2023. jan. 24. 22:12
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Ideológiát láttok emögött, pedig legtöbbször megszokás. Nekem a Yettel és MVM helyett is Telenor és Elmű jön a számra. Régen könyveltem, ha ma is azt csinálnám, és folyamat nézném a számlákat, hamarabb megszoknám az átnevezést.
2023. jan. 25. 15:10
 32/35 anonim ***** válasza:
65%

Nekem azért jön az MVM a számra, mert minden egyes hónapban ezt olvasom el. Alap dolog, hogy sok régi "emlék" törlődik, ami nincs használatban.

Ez olyan, hogy év elején lehet, hogy 2022-t írsz még néhányszor, de aztán megszokod, hogy ez már 2023. Nem tudom elképzelni, hogy valakinek miért nem áll át az agya az új dolgokra, mikor mindig az van használva. Kell egy kis idő, igen, a Yettel talán még viszonylag friss pl., de aki azt használja és minimum havi szinten látja a számláit, annak már meg kellett volna szoknia szerintem.

2023. jan. 25. 15:17
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én nagyon buta vagyok. 🤷🏼‍♀️
2023. jan. 25. 15:20
 34/35 anonim ***** válasza:
31%
Egyébként nem az a boomer viselkedés, hogy vkit felcsesz, hogy mások miért csinálnak valamit, ami a boomernek nem tetszik és nem is érinti?
2023. jan. 25. 15:21
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Komoly problémák.
2023. jan. 25. 22:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!