Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyannal, aki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyannal, aki a korábbi elnevezésükön nevez dolgokat?

Figyelt kérdés

Akár megszokásból, akár szándékosan, lázadásból.

Pl. Leninváros, Moszkva tér, megye, tanács, városi bíróság, előzetes letartóztatás stb.

2023. jan. 24. 22:12
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
86%
8# Én Westel900 vagyok csak szólok. 😎
2023. jan. 24. 23:28
 12/35 A kérdező kommentje:

#9 Nincsen.

Nem vagyok persze tévedhetetlen, ha másképp tudod, várom a Be. megfelelő paragrafusára történő hivatkozást 🙂

2023. jan. 24. 23:38
 13/35 anonim ***** válasza:
0%
a prolik jól lepontozták a válaszomat. mutatja a gyakori színvonalát. Ezért tart itt az ország, mert nektek mégiscsak jó a vármegye is, hívjunk mindent csak úgy,ahogy régen. minek aktualizálni a megnevezéseket...
2023. jan. 24. 23:43
 14/35 anonim ***** válasza:
88%

Azért a Telenor nem változott olyan nagyon rég. Még mindig kék ikont szoktam keresni a telefonon zöld helyett.

Pannont mondani, az érdekesebb. Vagy DJuice-t.

2023. jan. 25. 00:14
 15/35 anonim ***** válasza:
93%

"Engem az is idegesít, ha valaki még Telenorosnak mondja magát. Ezek mind prolik, akik felvágnak azzal, hogy ők ugyan nem fogják másképp mondani.."

engem meg érintetlenül hagyott a különféle T kezdőbetűs szolgáltatók világa, nálam még mindig háromféle ember van: aki Westeles, aki Pannonos, és aki Vodás (na jó, ha nagyon akarsz, lehetsz digis is)

2023. jan. 25. 00:23
 16/35 anonim ***** válasza:
84%
Nem értem miért lenne kardinális szempont ez a társkeresésbe
2023. jan. 25. 03:43
 17/35 anonim ***** válasza:
85%

Azért elképzelem azt a szituációt, hogy két ember ismerkedik, tők jól elbeszélgetnek, majd az egyikőjük száján véltelnül kicsúszik az a fogalom pl. hogy városi tanács vagy valami hasonló és a másiknak hirtelen kattan valami a fejében és sietve távozni akar, szinte undorral az arcán menekül...

Most komolyan mi a szar köze van ilyen dolgoknak a társkereséshez?

Vagy valakinek tényleg van ilyen listája, hogy ha valaki mondjuk régiesebb kifejezéseket, szavakat használ az azonnal kuka lesz a számára?

2023. jan. 25. 06:17
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi gond. Igen.
2023. jan. 25. 06:44
 19/35 anonim ***** válasza:
89%

Nem igazán zavarna. Nekem is sokszor Moszkva tér jön a számra.

Mondjuk ha pl. egy huszonéves olyanokat használ, ami jóval a születése előtt megszűnt, az gyanús lenne.

Tehát ha pl. egy huszonéves sztk-ba megy, Boglárlellén nyaral vagy a felszab téren találkozna velem, akkor lehet, hogy rákérdeznék a korára. :D

2023. jan. 25. 06:56
 20/35 anonim ***** válasza:
70%

Ezt a hülyeséget! Tehát, ha valaki nem tudja, hogy az előzetes letartóztatásnak más a hivatalos neve, akkor azzal nem állsz szóba? :D Miért, amúgy mi?

Ha fiatal az illető és még mindig Moszkva térnek hívja a Moszkva teret, akkor lehet, hogy a szülei otthon is úgy hívják és ezt szokta meg. Miért számít ez, te jó ég?

2023. jan. 25. 09:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!