Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyannal, aki a korábbi elnevezésükön nevez dolgokat?
Akár megszokásból, akár szándékosan, lázadásból.
Pl. Leninváros, Moszkva tér, megye, tanács, városi bíróság, előzetes letartóztatás stb.
#9 Nincsen.
Nem vagyok persze tévedhetetlen, ha másképp tudod, várom a Be. megfelelő paragrafusára történő hivatkozást 🙂
Azért a Telenor nem változott olyan nagyon rég. Még mindig kék ikont szoktam keresni a telefonon zöld helyett.
Pannont mondani, az érdekesebb. Vagy DJuice-t.
"Engem az is idegesít, ha valaki még Telenorosnak mondja magát. Ezek mind prolik, akik felvágnak azzal, hogy ők ugyan nem fogják másképp mondani.."
engem meg érintetlenül hagyott a különféle T kezdőbetűs szolgáltatók világa, nálam még mindig háromféle ember van: aki Westeles, aki Pannonos, és aki Vodás (na jó, ha nagyon akarsz, lehetsz digis is)
Azért elképzelem azt a szituációt, hogy két ember ismerkedik, tők jól elbeszélgetnek, majd az egyikőjük száján véltelnül kicsúszik az a fogalom pl. hogy városi tanács vagy valami hasonló és a másiknak hirtelen kattan valami a fejében és sietve távozni akar, szinte undorral az arcán menekül...
Most komolyan mi a szar köze van ilyen dolgoknak a társkereséshez?
Vagy valakinek tényleg van ilyen listája, hogy ha valaki mondjuk régiesebb kifejezéseket, szavakat használ az azonnal kuka lesz a számára?
Nem igazán zavarna. Nekem is sokszor Moszkva tér jön a számra.
Mondjuk ha pl. egy huszonéves olyanokat használ, ami jóval a születése előtt megszűnt, az gyanús lenne.
Tehát ha pl. egy huszonéves sztk-ba megy, Boglárlellén nyaral vagy a felszab téren találkozna velem, akkor lehet, hogy rákérdeznék a korára. :D
Ezt a hülyeséget! Tehát, ha valaki nem tudja, hogy az előzetes letartóztatásnak más a hivatalos neve, akkor azzal nem állsz szóba? :D Miért, amúgy mi?
Ha fiatal az illető és még mindig Moszkva térnek hívja a Moszkva teret, akkor lehet, hogy a szülei otthon is úgy hívják és ezt szokta meg. Miért számít ez, te jó ég?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!