Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves vagyok és nem tudok ismerkedni társkereső felületeken sem , állandóan az érdektelenség , visszanemírást kapom a hölgyektől , pedig kulturáltan írok rájuk , és egyszerűen nem megy , mintha rajtam lenne egy átok. Tanácsok esetleg?
#10 igen, én elég sok mindent írtam, amikor fent voltam. Csomó hobbim van, sok minden érdekel, mindet odaírtam, hogy lehessen mire reflektálni.
Én természetesen minden lehetőséget megadtam a normális nyitáshoz.
15. Mit fejlesszen magán, ha mondjuk egyszerűen ronda arca van, vagy 165 cm magas, vagy már annyit bántották az életben (pl. bullyzták iskolában vagy rossz családban is nőtt fel), hogy a személyisége teljesen sérült lett már fiatal felnőtt korára?
Az önfejlesztés sem való mindenkinek, sőt. Rengeteg embernek olyan rossz alapjai vannak, hogy évtizedes önfejlesztés sem javítana az esélyein semmit. Nem minden ember megmenthető és sokkal kevesebb dologra vagyunk hatással az életünkben tudatosan, mint azt hinni szeretnénk.
Na látom ti nők ez óta a kérdés és az alatta szereplő válaszok óta nem sokat változtatok pozitív értelemben. Itt a kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Itt is szegény srácot akinek külsőségi hibái voltak lealáztátok a sárga földig az itteni kérdezőnél meg állandóan a helyesírási tudását vontátok kérdőre. Ti tényleg ennyire antiempatikus élőlények vagytok már elnézést! (Tisztelet a kivételnek) Amúgy meg tényleg igaz az a mostani társadalomra hogy mindenben a pénzt és a csillogást szeretné látni. A nőknek iPhone 13 Pro Max kell de ha egy férfinek van ilyen telefonja az hatalmas előny hiszen a nők erre buknak. Legyen autód de abból sem Suzuki legyen vagy Opel, Fiat hanem Mercedes, Audi vagy amire a nők legjobban buknak az a BMW. Ha szerintetek h.lyeséget beszélek nézzétek meg a csomó tinilány Facebook/Instagram adatlapját és ha van autó ízlése a hölgynek akkor ott a BMW nek legalább 1-szer fel kell tűnnie de többször felfog. A pasi soha ne legyen 180 cm alatti és ha 180 cm akkor mínimum 60-65 kg lehet csak. Ne a szüleivel éljen a "mamahotelben" hanem saját lakása vagy kertesházzal rendelkezzen és még lehetne sorolni. Kérdező neked meg azért nem írnak vissza a nők mert nem látnak benned fantáziát és unják a sablonos nyitóleveleket de ha egyszerűen nem írnak ki magukról semmi infót akkor nem tudom mit várnak el hogy milyen nyitólevelet írjunk vagy hogy indítsuk be a beszélgetést ha nem tudjuk mi alapján. Hiába szidnak itt a nők téged és aki nem az ő álláspontjukkal ért egyet ahogy én sem az le lesz pontozva mert a nők 1 valamit utálnak a legjobban. Ha őket ki mered osztani és negatívumot mersz írni nekik ebben az egyenjogú és femninista világban akkor nagyon megtudnak sértődni és a szivűkre veszik a szavakat. Mi pasik hogyan merjük őket lenézni amikor egyenjogúság van, ugye kedves lányok? Amikor ti néztek le minket és gúnyolódtok itt rajtunk mint ahogyan itt a kérdező írás tudásán és a belinkelt kérdésben a szegény srác külsején az rendben van ugye? Azt a 2023-as női felsőbbrendűségű mindenségit a világnak! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!