Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lenne egy incelnek nagyobb segítség a kettő közül?
Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 17:14
21/23 anonim válasza:
20.
De kiváló is csak "otthon" lehet, mert a fontosabb helyekről és pozíciókról a szponzor dönt. És sokszor nem igazán a tehetség dominál, hanem hogy "mennyire eladható" az adott ember.
22/23 anonim válasza:
20-as: Nagyjából ugyanezt írtam le, csak sajnos az oldal olvasóinak 99%-a nem tud szöveget értelmezni.
Nem mondtam, hogy nem lehet változtatni az életünkön, de nagyrészt genetika és szerencse függő minden. Ha én most eldönteném, hogy az USA elnöke szeretnék lenni, akkor sem lennék az, bármennyit dolgoznék az ügyön.
De nyugodtan áltassátok magatokat...
23/23 anonim válasza:
22: Talán mert kisebb célokat kéne kitűzni. Polgármester a faludban még lehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!