Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lenne egy incelnek nagyobb segítség a kettő közül?

Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 17:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%
Önkritika és önfejlesztés. Csak ezek segítenek az inceleken, mert a jellemük rohadt. Ergo azt kell helyre hozni.
2023. jan. 17. 08:39
 12/23 anonim ***** válasza:
41%

"Az utazási költséget nem számoltad bele"

Ha egy háromszáz forintos buszjegyre sem futja, akkor minek neked csaj?

2023. jan. 17. 08:55
 13/23 anonim ***** válasza:
27%

12.

300 Forintos buszjegy? Ha annyi lenne, nagyon is jó volna. De nem, egy fővárosi pszichológushoz eljutni, két BKV jegyet feltételezve a feljutáson túl: 765 a jegy oda, 350x2 a 2 BKV jegy, és 765 a jegy vissza, ami összesen 2230 Forint. Egy alkalommal valóban nem sok, de mondjuk hetente kiadni a 20 ezres díjon felül, már sok.

Arról nem is beszélve, hogy az 1 órás terápia 3 órás utazással fog járni a buszravárakozások miatt.

2023. jan. 17. 09:43
 14/23 anonim ***** válasza:
59%

#13 miért nem veszel bérletet? Nekem 3200 egy havi bérlet, az nem olyan sok és akkor is tudod használmi, amikor máshov mész.

Persze kifogásokat keresni könnyebb, mint megoldásokat.

2023. jan. 17. 11:07
 15/23 anonim ***** válasza:

14.

Neked 3200 Forint, itt bőven több.

2023. jan. 17. 11:09
 16/23 anonim ***** válasza:
#15 én is Budapesti vagyok :)
2023. jan. 17. 11:39
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

10: Akkor szerinted klisé, elfogadom a véleményed, de egyet nem értek vele.

Ha mindenki 100% volt mégis megbukott, akkor legyél annyival jobb, vagy menj másik egyetemre!

Tudom, hogy rohadt dolog az egyetem, én ki is buktam, de ha a nőkkel akarod párhuzamba állítani, vagy engedsz a külsőségekből (most egy nyomi OKJ-vel csinálom ugyanazt, amit egyetem végzettséggel akartam), vagy megpusztulsz egyedül. Azért akkor a nők a hibásak, vagy a te túlméretezett egód?

Nem ítéllek el, én is egyedülálló vagyok, csak csajból, de sose okoltam a férfiakat a kudarcaim miatt.

2023. jan. 17. 19:08
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
17: Én nem vagyok egyedülálló, van barátnőm egy ideje. Csak azt mondom, hogy korántsem fekete-fehér a világ és túlzás kijelenteni, hogy kizárólag az egyén alakítja a sorsát. Jó adag szerencse és a körülvevő környezet nagyban befolyásol mindent.
2023. jan. 17. 20:01
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

"az egyén alakítja a sorsát"

Ezzel etetik az átlagembert, hogy legyen motivációja robotolni egész életében. Ha ezt nem tenné akkor összeomlana a rendszer. Így viszont, hogy hamis reményt adnak, mindenki megy előre, csinálja még akkor is ha beledöglik és egész életében boldogtalan lesz, szenvedni fog.

99%-ban a genetikánk és a szerencsénk határoz meg mindnent.

Már mielőtt megszületnél nagyjából eldől a sorsod: kik a szüleid, nagyszüleid úgy összességében a felmenőid. Alapvetően szinte már ez mindent emghatároz: hogyan fogsz kinézni (magasság, testfelépítés, arc szerkezet stb.), mennyire leszel okos, intelligens, szorgalmas, milye betegségeket vagy azokra való hajlamot örökölsz - és itt sem kell feltétlen durva dolgokra gondolni, pl. ide tartozna ka rossz fogazat, szemgyengeség, rossz hallás, akár kisebb mentális problémák stb.

Szerencse faktor amely szinte mindent eldönt: hova születsz és mikor, melyik korba. Lehetsz te akármekkora potenciális zseni, ha egy putris, polgárháború súlytotta afrikai ország, eldugott kis falujába születsz. Soha nem lesz belőled senki 99% eséllyel, mert nem lesz aki felkaroljon és ki tudná bontakoztatni a tehetséged. Az idő faktor megintcsak egyértelmű: nem mindegy, hogy mondjuk mostanában születsz valahova vagy a középkorba. Utóbbi esetben még kevesebb esélyed lett volna bármit is elérni.

Tudom hogy emiatt sokan lepontoznak majd, de aki ezt nem látja be az a homokba dugja a fejét. És nem azt mondom, hogy az egyén egyáltalán nem felelős a sorsáért, de limitáltak a lehetőségek. Az abszolút nem igaz, hogy ah küzdesz valamiért azt biztosan meg tudod valósítani. Mert lássuk be, pl. én hiába kezdenék el most komolyan mondjuk úszni, soha nem lenne belőlem olimpiai bajnok úszó ez garantált. De valószínűleg nem leszek az USA elnöke sem, ahogy olajmágnás sem. Viszont sok olyan dolog van ami tényleg lehetnék, de egyre limitáltabb ezeknek a lehetőségeknek a száma és ezzel minden ember így van.

2023. jan. 18. 06:02
 20/23 anonim ***** válasza:
54%

19: Sokmindent befolyásol a családi háttér és genetika, de ez is csak egy tényező a sok közül. Egyénileg is tudsz a lehetőségeidhez képest javítani. Például nálunk az én generációm az első a családban, amelyik egyetemet végzett. A szülők szakmunkást, a nagyszüleim pedig a 2. világháború alatt/miatt 8 általánost végeztek. Semmi nem determinál, csak irányt mutat.

Lehet, hogy úszó nem lenne belőled, de kiváló távolugró igen. Meg kell találni azt a területet ami vonz és amiben jól érzed magad.

2023. jan. 18. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!