Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a nagyobb red flag?
"Csóró , azaz ilyen 400 nettó alatti fizetése van"
A KSH átlagbér bruttó 500 körül van (már nincs annyi szerintük sem), ami kb. 330 nettóban. Ez az átlag, amit a KSH egy erősen szelektált mintából vesz, tehát a nyilvánvalóan legkevesebbet keresőket eleve kizárják.
A medián bér is valahol nettó 250-270 ezer körül van magyarán a szelektált minta FELE nem keres meg nettó 250-et.
Csak úgy mondom...
Red flag - figyelmeztetés, figyelmeztető jel, figyelmeztető jelzés
Red flag =/= kizáró ok, mert ez utóbbi már egyből látszik (pl alacsonyság), míg a red flag inkább később, a viselkedésen mutatkozik meg, az ismerkedés későbbi szakaszaiban (pl bele akar szólni, hogy kikkel mikor találkozhatsz).
Használjuk már jól a kifejezéseket, pls.
Amúgy mindenkinél máshol van a határ. A felsorolásból viszont többet is ki tudnék választani, ami önmagában kizáró ok lenne az ismerkedésnél. Az alacsony és rondát jelöltem meg végül, mert az a legelső szűrő már.
4-esnél a pont.
Az alacsony termet és a rondaság nem figyelmeztető jel, amire az óvatosabb lányok odafigyelnek, hanem egy rögtön szembe tűnő adottság, aminek nincs semmiféle erkölcsi tartalma vagy többlet jelentése.
Nekem egyébként a tapasztalatlanság a legnagyobb "red flag". Már a huszas éveimben járok, és legalább annyi idős férfit keresek, mint én. A normális srácoknak ebben a korban már volt legalább egy párkapcsolatuk, kellettek már legalább egy csajnak. Akivel 15 éves kora óta egyetlen nő sem állt le, vagy ő volt olyan válogatós, hogy senki sem felelt meg neki, azzal nincs mit kezdenem.
Mennyire szép ez..... Pálcát törni valaki felett aki átlag alatt keres... persze, tudom Ő tehet róla igaz.. Miért nem lett orvos, bankár, gázszerelő vagy bármi más.... Valahogy régen azért ez is más volt nem? Most ez is a homályba veszett... Valóban érték lett az, hogy ki mennyit keres? Vagy nincs diplomája... Az én időmben az érettségi volt az alap, ma már a diploma az a szint kb.... 2 meg már elvárás lesz lassan. De attól még senki nem lesz VALAKI mert van neki..... Elkorcsosult egy világ ez sajnos.... Mire mész a pénzzel ha orrba szájba megcsalnak, átvernek elhalmoznak 30-40 ezres parfümökkel, évente 2x luxus utazással, éttermi vacsorákkal vagy hasonlók, drága ruhákkal, kiegészítőkkel és egy BÁB vagy.... Mert mindened megvan de nincs aki letörölje a könnyt az arcodról, aki úgy öleljen meg, hogy abból érezd a biztonságot, a feltöltést a gondoskodást és a többit....aki nem csak hallgat de meghallgat, aki nem csak néz lát is, aki nem csak üres fejjel ül előtted hanem valóban érdeklik a dolgaid, aki épít rajtad, aki támogat stb.
Ez nem átlagkereset függvénye, nem diploma, vagy testalkat....
"Ennek ellenére kizártnak tartom hogy egy normális nő leállna egy 250 nettót kereső férfivel családot alapítani."
Én mondjuk leállnék és normális nőnek tartom magam. A fizetés egy dolog: mennyi a megtakarítása, milyen a pénzzel kapcsolatos kultúrája, hozzáállása, van-e esetleg egyéb tulajdona, pl. ingatlan? Nálam sokkal nagyobb "redflag" (de utálom ezt a szót), ha nem hasonlít az értékrendünk, nem tetszik külsőre, nem passzolnak a terveink és bocsánat, de az is, hogyha ostoba, még az alapműveltsége sincs meg, nem vagyunk kulturálisan egy szinten.
#6 offtopik, előre is bocsánat, de nagyon kíváncsivá tettél honnan tudod meg hogy nem volt előtte barátnője? Nem az a normális hogy az ember nem beszél a korábbi kapcsolatairól?
"A normális srácoknak ebben a korban már volt legalább egy párkapcsolatuk, kellettek már legalább egy csajnak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!