Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a nagyobb red flag?

Figyelt kérdés
Válassz ha nő vagy!
2022. nov. 3. 08:29
A kérdező szavazást indított:
Dagadt a férfi
Alacsony és ronda a ferfi
Nem diplomás
Csóró , azaz ilyen 400 nettó alatti fizetése van
Albérletben vagy a szüleinél lakik (nincs saját ingatlana és autója )
25 Pluszosan is tapasztalatlan a nők terén - szűz
41 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%

"Csóró , azaz ilyen 400 nettó alatti fizetése van"

A KSH átlagbér bruttó 500 körül van (már nincs annyi szerintük sem), ami kb. 330 nettóban. Ez az átlag, amit a KSH egy erősen szelektált mintából vesz, tehát a nyilvánvalóan legkevesebbet keresőket eleve kizárják.

A medián bér is valahol nettó 250-270 ezer körül van magyarán a szelektált minta FELE nem keres meg nettó 250-et.

Csak úgy mondom...

2022. nov. 3. 08:33
 2/24 A kérdező kommentje:
Első válaszoló > ezekkel én is tisztában vagyok. Ennek ellenére kizártnak tartom hogy egy normális nő leállna egy 250 nettót kereső férfivel családot alapítani.
2022. nov. 3. 08:37
 3/24 anonim ***** válasza:
39%
Eleg nagy redflag hogy ferfi
2022. nov. 3. 08:37
 4/24 anonim ***** válasza:
95%

Red flag - figyelmeztetés, figyelmeztető jel, figyelmeztető jelzés

Red flag =/= kizáró ok, mert ez utóbbi már egyből látszik (pl alacsonyság), míg a red flag inkább később, a viselkedésen mutatkozik meg, az ismerkedés későbbi szakaszaiban (pl bele akar szólni, hogy kikkel mikor találkozhatsz).

Használjuk már jól a kifejezéseket, pls.

Amúgy mindenkinél máshol van a határ. A felsorolásból viszont többet is ki tudnék választani, ami önmagában kizáró ok lenne az ismerkedésnél. Az alacsony és rondát jelöltem meg végül, mert az a legelső szűrő már.

2022. nov. 3. 08:40
 5/24 anonim ***** válasza:
69%
A legnagyobb redflag nálam a redflag kifejezés használata. :)
2022. nov. 3. 08:41
 6/24 anonim ***** válasza:
67%

4-esnél a pont.

Az alacsony termet és a rondaság nem figyelmeztető jel, amire az óvatosabb lányok odafigyelnek, hanem egy rögtön szembe tűnő adottság, aminek nincs semmiféle erkölcsi tartalma vagy többlet jelentése.

Nekem egyébként a tapasztalatlanság a legnagyobb "red flag". Már a huszas éveimben járok, és legalább annyi idős férfit keresek, mint én. A normális srácoknak ebben a korban már volt legalább egy párkapcsolatuk, kellettek már legalább egy csajnak. Akivel 15 éves kora óta egyetlen nő sem állt le, vagy ő volt olyan válogatós, hogy senki sem felelt meg neki, azzal nincs mit kezdenem.

2022. nov. 3. 08:46
 7/24 anonim ***** válasza:
55%

Mennyire szép ez..... Pálcát törni valaki felett aki átlag alatt keres... persze, tudom Ő tehet róla igaz.. Miért nem lett orvos, bankár, gázszerelő vagy bármi más.... Valahogy régen azért ez is más volt nem? Most ez is a homályba veszett... Valóban érték lett az, hogy ki mennyit keres? Vagy nincs diplomája... Az én időmben az érettségi volt az alap, ma már a diploma az a szint kb.... 2 meg már elvárás lesz lassan. De attól még senki nem lesz VALAKI mert van neki..... Elkorcsosult egy világ ez sajnos.... Mire mész a pénzzel ha orrba szájba megcsalnak, átvernek elhalmoznak 30-40 ezres parfümökkel, évente 2x luxus utazással, éttermi vacsorákkal vagy hasonlók, drága ruhákkal, kiegészítőkkel és egy BÁB vagy.... Mert mindened megvan de nincs aki letörölje a könnyt az arcodról, aki úgy öleljen meg, hogy abból érezd a biztonságot, a feltöltést a gondoskodást és a többit....aki nem csak hallgat de meghallgat, aki nem csak néz lát is, aki nem csak üres fejjel ül előtted hanem valóban érdeklik a dolgaid, aki épít rajtad, aki támogat stb.

Ez nem átlagkereset függvénye, nem diploma, vagy testalkat....

2022. nov. 3. 08:52
 8/24 anonim ***** válasza:
90%
Mert akinek nincs penze az nem csalhat meg? Jaj dehogynem :)
2022. nov. 3. 08:59
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

"Ennek ellenére kizártnak tartom hogy egy normális nő leállna egy 250 nettót kereső férfivel családot alapítani."

Én mondjuk leállnék és normális nőnek tartom magam. A fizetés egy dolog: mennyi a megtakarítása, milyen a pénzzel kapcsolatos kultúrája, hozzáállása, van-e esetleg egyéb tulajdona, pl. ingatlan? Nálam sokkal nagyobb "redflag" (de utálom ezt a szót), ha nem hasonlít az értékrendünk, nem tetszik külsőre, nem passzolnak a terveink és bocsánat, de az is, hogyha ostoba, még az alapműveltsége sincs meg, nem vagyunk kulturálisan egy szinten.

2022. nov. 3. 09:00
 10/24 anonim ***** válasza:
57%

#6 offtopik, előre is bocsánat, de nagyon kíváncsivá tettél honnan tudod meg hogy nem volt előtte barátnője? Nem az a normális hogy az ember nem beszél a korábbi kapcsolatairól?

"A normális srácoknak ebben a korban már volt legalább egy párkapcsolatuk, kellettek már legalább egy csajnak."

2022. nov. 3. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!