Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a nagyobb red flag?

Figyelt kérdés
Válassz ha nő vagy!
2022. nov. 3. 08:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%

Kérdés reprezentàlja hogy többnyire sikertelen fusztràlt férfi jár ide.

Nem hinném hogy a nők nyomogattàk a "csóró" opciót

Amúgy az alkoholista , drogos , impotens opciók kimaradtak - azokból is van itt bőven

Ja tényleg , és a kis*aszuakkal mi van ?

2022. nov. 3. 09:18
 12/24 anonim ***** válasza:
83%

Ezekszerint kollégák, akiknek 250nettós fizetésük van hazudtak a gyerekükről.

A lúzerségedet nem fizetésben kell keresni, te szerencsétlen.

2022. nov. 3. 09:24
 13/24 anonim ***** válasza:
64%

10

Nyilván nem arról van szó, hogy valaki órákon keresztül, részletekbe menően ecseteli az előző kapcsolatait, de egy harmadik-negyedik randin azért szóba kerül az ember szerelmi élete. Én legalábbis rühellem, amikor valaki ezerrel titokzatoskodik. Nem föltétlenül érdekel az expartnerek személye, száma vagy emberi minősége, de aki SEMMIT sem hajlandó mondani a múltjáról, na az egy csúnya nagy red flag.

2022. nov. 3. 09:25
 14/24 anonim ***** válasza:
61%

2-es "Ennek ellenére kizártnak tartom hogy egy normális nő leállna egy 250 nettót kereső férfivel családot alapítani."

Akkor soha nem láttál még férfi pedagógust, tűzoltót, mentőst, ápolót, rendőrt, postást, stb. akinek családja lett volna.

Érdekes a világnézeted...

Ahogy az egyik válaszadó is írta, a pénzügyi kultúra nagyon fontos. Mindegy menyire sokat keres valaki, ha hó végén nem marad pénze, a hangsúly tényleg a pénzügyi tudatosságon van. Van-e megtakarítása, megtakarítási számlája, esetleg kötvényei vagy másba fektetett megtakarítása. Hogyan tekint a pénzre, milyen tervei vannak,stb. Sok kicsi is sokra megy!

Az itt felsoroltak közül nekem max. a 25+-os szűz lenne red flag. Ott azért felmerülnének bennem kérdések, hogy miért nem jött össze idáig egy párkapcsolata sem.

2022. nov. 3. 09:46
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

“Mire mész a pénzzel ha orrba szájba megcsalnak, átvernek elhalmoznak 30-40 ezres parfümökkel, évente 2x luxus utazással, éttermi vacsorákkal vagy hasonlók, drága ruhákkal, kiegészítőkkel és egy BÁB vagy.... Mert mindened megvan de nincs aki letörölje a könnyt az arcodról, aki úgy öleljen meg, hogy abból érezd a biztonságot, a feltöltést a gondoskodást és a többit....aki nem csak hallgat de meghallgat, aki nem csak néz lát is, aki nem csak üres fejjel ül előtted hanem valóban érdeklik a dolgaid, aki épít rajtad, aki támogat stb.“

Lmao, ezeket nem tudom miért garantálja & zárja ki az, hogy valaki történetesen tanult. Ez a tipikus “oké, sikeresebb nálam, de tuti egy köcsög” mentalitás.

2022. nov. 3. 10:16
 16/24 anonim ***** válasza:
42%

Dagadt.

Alacsony és ronda.

A diploma nem érdekel, vannak jó szakmák.

350et kb azért keressen.

Inkább külön éljen, kivétel ha tényleg nagyon jófej a családja.

Ne legyen szűz.

N 30

2022. nov. 3. 10:16
 17/24 anonim ***** válasza:
42%
Én 220 nettót keresek a MÁVnál közlekedésmérnökként esélytelen vagyok a nőknél, nemhiába 25 évesen szűz vagyok. A mai nők nem a jólelkű tisztességes férfiakra vágynak, hanem a rosszfiúkra.
2022. nov. 3. 10:41
 18/24 anonim ***** válasza:
53%
18, mi gatol abban, hogy atnyergelj egy jobban kereso szakmara? Vagy te 21 eves kor utan mar keptelen vagy uj dolgokat tanulni egy olyan vilagban, ahol az elethosszig tarto tanulas egy alap dolognak szamit? En lehet itt keresnem a sikertelenseg okat.
2022. nov. 3. 11:24
 19/24 anonim ***** válasza:
82%

És ha ezek nem igazak, de 12 éve nem volt kapcsolatom, csak pár kaland?

Az majdnem ugyan olyan mintha teljesen tapasztalatlan lennék mert olyan régen volt....

Igen válogatós vagyok még így a 40-hez közel is...

2022. nov. 3. 11:34
 20/24 anonim ***** válasza:
81%
17. Jobb külsejű és magasabb fizetésű férfiak között is sok a normális. Úgy írod, mindha csak a ronda és rosszul kereső emberek lennének a normálisak.
2022. nov. 3. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!