Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik azt a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a nők, hogy reális elvárás egy huszonéves vagy 30 év körüli férfitől a lakás, amikor lakhatási válság van az országban?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Egyértelműen kisebbségben vannak azok, akiknek sikerül a húszas éveikben elköltözni otthonról, és nem látszik, hogy javulna a helyzet. Ennek ellenére a nők úgy dobálóznak a saját lakással, mindenféle pénzügyi elvárásokkal, mintha a legtermészetesebb dolog lenne.

Nem csoda, hogy egyre több sikertelen férfi van, nem elég, hogy külsőre a felső 20% kell a nőknek, még a vagyont tekintve is a szűk elitet igénylik. Brutálisak ezek az elvárások, kutya nehéz ma férfinek lenni.

2023. jan. 13. 19:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
51%
Kétlem, hogy minden esetben azt csinálsz vele amit akarsz hitelnél. Én feltételhez kötötten kaptam zöld hitelt. 10 évig benne kell laknom, nem adhatom el, nem adhatom bérbe sem. A lakhatást, mint lakcímkártya érti szerintem. Nem jelentkezhetek át más címre 10 évig. Hiába csak 6 évre van hitelem, akkor sem adhatom el 10 évig. A közjegyző sem értette ez miért van így. Talán nem jellemző, hogy 10 éves futamidő alatt kérnek lakáshitelt. Általában 10-20 év szokott lenni. Nade ha 20évre veszel fel akkor kevesebbet vonnak le, viszont többet kell visszafizetned a teljes 20 éves törlesztési idő alatt. Mondjuk nálam 35 ezer/hó 6 évre ezért sem választottam 10-20 évet. Hamar letudom aztán jóccakát.
2023. jan. 20. 21:02
 52/74 anonim ***** válasza:
51%

42

Nekem valahogy nem jön ki a matek! Ha 200-at keres, akkor hogy tud 12 millát megspórolni 5 év alatt? Persze, leírva tök jól néz ki 60x200.000, de akkor konkrétan tényleg semmire nem költött. Ha otthon lakik és a szülők jófejek, nem kérnek semmit, akkor is illendő azért a tisztálkodószereket, telefonszámlát, ruházkodást, üzemanyag/bérletet magának finanszíroznia és most csak néhány alapot soroltam fel, ettől több is van még. Úgy már reálisabb lenne, ha azt írtad volna, hogy keres az illető 200-at és 100-at félretesz. Ha 100-zal számolunk, akkor 5 év alatt "csak" 6 millió. Persze, ez egy tök szép önerő már, de az árak naponta változnak, nem 5 évente.

Természetesen értem mire akartál kilyukadni, meg jó dolog a tudatos spórolás. :)

2023. jan. 21. 08:42
 53/74 anonim ***** válasza:
38%

100at rak félre 200ból? Aki haviszinten ennyit költ magára a célirányos gyűjtés helyett, az meg is érdemli, hogy albiban rohadjon élete végéig. Az ilyet még szánni sem tudom. 150et simán félretudna tenni. 30at hazaad, 10ből megvan a munkaidő alatt elfogyasztott 500ft/nap (20munkapap) csokiadag, 10 megmarad mindenre és nem haviszinten ruházkodik a nyomorult, hanem akkor fektet be ha indokolt (lyukas a cipő). Én 3 hónapig lyukas cipőt hordtam, mire meguntam, hogy beázik. Kis áldozatot kell hozni a célért. Élni ráér, ha már megvan a célja. Felfogható ez rabságnak is. 10 év letöltendő csóringerség, de ha szabadulsz élhetsz. :D Vagyis visszagondolva így éltem meg a 8 évemet. Gondolkodhatsz 1 fokkal nagyobb költésre akkor se úgy, hogy "eddig 150et tettem félre, most 300at keresek elég 150et félretennem most is." Nem b+! Akkor tegyél félre 250et/hó. Max kitolhatod a csokiárát 20-ra/hó, hogy jutalmazd magad! Visszatérve a cipőre. Manapság mindenhol adnak cafeteriát szépkártyára. Ha már cipő, azzal is vásárolhatsz. yozz.eu például én onnan veszem őket. Ezzel is megspórolod, hogy nem a pénzedről szívsz le, hanem a szépkártya terhére. Így is közelebb kerülsz a lakáshoz.

A megtakarításait pedig érdemes lenne minél előbb betenni állampapírba. Amikor még nem volt infláció akkor 500ezret kerestem vele 2 év alatt. Igaz ez 12 millió megtakarítással volt utoljára plusz 300k nyereség. Most az állampapírok 10% feletti hozamot ígérnek ezzel valamelyest kivéded az inflációt. Jobb, mint párna alatt tartani.

2023. jan. 21. 10:26
 54/74 anonim ***** válasza:
70%

53: aki az átlagnál sokkal jobban spórol az 40 százalékot képes eltenni. Ez 200ezerből havi 80ezret jelentene. ÉS ezzel már átlag feletti pénzügyi képességei vannak és kb mindenről lemondott.

Amikor egy zsemle 80 forint a boltban az már 20 munkanapra 1600 forint ha csak 1 darab zsemlét reggelizel "semmi nélkül". Persze be is kell járnod, az már mondjuk 8000 havonta buszra minimum. Ha nem távolabbra jársz.

Ebédelned is kell, napi ezer. Ez 30ezer /hó mert nem csak munkanapokon kéne enned. És vacsora vagy bármi nincsen. Erre jön a rezsi, mert nem vagy ingyenélő anyádék nyakán. Ha 30at ad haza ahogy írtad akkor eddig ~70ezer elment úgy, hogy tényleg egy szappant nem veszel magadnak soha. Szép amit írtál, csak nem igazán kivitelezhető.

2023. jan. 21. 11:42
 55/74 anonim ***** válasza:
36%
Mert anyád nem étkeztet és nem használhatod a tisztálkodószereket? a hazaadás nem albérleti díjat jelent ha anyádnál élsz. Beszállsz a költségekbe. A napi ezer forint étkezés mondjuk amit hazaadsz kajára. Szerintem anyád jobban örülne, ha minél hamarabb eltakarodnál otthonról, tehát vállalja azt az áldozatot, hogy ne adjál haza többet a jelképes összegnél. Az én szüleim vállalták. El is kotródok 2 hónap múlva. Egy centet nem adtak bele, a költségeimbe. Vagyis mégis vettek nekem egy bornyitót.
2023. jan. 21. 14:04
 56/74 anonim ***** válasza:
80%
A tisztítószereket előre megvettem. Folyékonyszappan 1 literes kiszerelés 700ft. Te a nyakadba szoktad önteni, hogy naponta venned kell a szappant?
2023. jan. 21. 14:06
 57/74 anonim ***** válasza:
51%

53

Ez nettó hülyeség amit írsz. Ilyen árak mellett lehetetlen 50 ezerből "megélni". Meg amit te írsz, az nem kis áldozat, hanem konkrétan vegetálás. Nem vagyok a pénzszórás mellett, sőt, kimondottan tudatosnak tartom magam. De szerinted komolyan az ember 5-10 éven át ne menjen sehova, ne csináljon semmit, ne költsön magára mert 10 év múlva jó lesz? Konkrétan a legszebb éveit elbacta. Szerintem az aranyközépút még mindig a legjobb, legalábbis a 200 ezer esetében. Spórolsz, élsz is valamennyire, és nem zakkansz meg rögtön az év második félévében. Abban igazat adok, ha valaki keres mondjuk 400-at (csak mondtam egy számot) és otthon lakik, akkor ne baccon el 300-at.

2023. jan. 21. 14:20
 58/74 anonim ***** válasza:
80%
Az előnyben van, aki nem társasági ember. Nekem sikerült, tehát bizonygathatod, hogy nem jön össze, de ha valakinek összejött? Ezt cáfolni nemigen lehet, ha élő példa is van rá. Én csak azt írtam le amit eddig csináltam. Kifizetődött, mert most aratok. Tőlem aztán azt csinálsz amit akarsz. Ha élsz vele élsz, ha nem akkor nem. Nekem ettől nem lesz rosszabb. Ha te látatlanban azt mondod erre lehetetlen, meg mami tolta alám a kecót, ha ez téged megnyugtat hidd azt.
2023. jan. 21. 14:51
 59/74 anonim ***** válasza:
80%
57 most nézem te egy másik válaszoló vagy. mamahotelről beszélek te nyomorult! Milyen kiadásaid lehetnek anyádéknál kiscsillag? :D (Istenem, ennyi életképtelent....)
2023. jan. 21. 14:54
 60/74 anonim ***** válasza:
51%

Vegyél már vissza az arcocskádból! Mi az hogy nyomorult? Nem az impotens pöcsödből rántottál ki! Szerintem én normálisan válaszoltam neked te számkivetett! Nem csodálom hogy nincs senkid... Majd megrohadhatsz egyedül az állítólagos összegyűjtött kecódban ilyen stílussal!

Ja, és nekem ne magyarázzon egy olyan, aki 10 évig nyomorog hogy legyen valamije, aztán itt arcoskodik mikor én meg építkezek! Mellette pedig vannak barátaim, társaságom. Bejártam fél Európát, MAGYARUL ÉN ÉLTEM IS, nem csak nyomorogtam. Aki pedig életképtelen, az inkább te vagy!

2023. jan. 21. 15:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!