Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a nők, hogy reális elvárás egy huszonéves vagy 30 év körüli férfitől a lakás, amikor lakhatási válság van az országban?
Egyértelműen kisebbségben vannak azok, akiknek sikerül a húszas éveikben elköltözni otthonról, és nem látszik, hogy javulna a helyzet. Ennek ellenére a nők úgy dobálóznak a saját lakással, mindenféle pénzügyi elvárásokkal, mintha a legtermészetesebb dolog lenne.
Nem csoda, hogy egyre több sikertelen férfi van, nem elég, hogy külsőre a felső 20% kell a nőknek, még a vagyont tekintve is a szűk elitet igénylik. Brutálisak ezek az elvárások, kutya nehéz ma férfinek lenni.
Nem kell jól fizető állás, nettó 200 ezret megkapsz érettségivel, 18-23 éves korod között teljesen reális otthon lakni a szülőkkel, tehát nem költesz belőle, ez 5 év alatt 12 millió forint. Nyilván költesz belőle, de ha spórolsz direkt lakásra, esetleg külön számlán van ahol kamatozik is, akkor marad bőven.
(És a 200-al keveset is mondtam, ha pl budapesti vagy, akkor többet is bőven.)
Ha egyetemre jársz, akkor nyilván max diákmelózol, tehát akkor később gyűlik össze.
Ugyanígy lett lakásom ahogy a 42es írta. Elhatározás kérdése és türelemé. 8 évig ugyanazt a laptopot pötyörésztem. ruhákat csak akkor vettem ha rongyolódott, vagy kilyukadt. Hazaadtam a fizum 10%át. SZinte önerőre lett egy újépítésű lakásom, persze nem mai áron, mert 50%al ugrott meg az értéke amióta én megvettem és ez 3 hónap leforgása alatt történt. Ha drágulás után próbáltam volna megvenni, akkor csak 5ször annyi hitellel sikerült volna. A megpróbáltatás még nem ért véget, mert be is kéne költözni és számolnom kell az üzemanyag árak miatt fellépő drágulással a költöztető cégeknél. A 0 forintos lámpatestek felszerelése is a múlté.. Tehát nem egyszerű, de minden csak pénz kérdése.
Szóval a tanácsom, légy türelmes, ne parázz! Minden fasza lesz! Ha mégsem úgy alakul, akkor legalább lesz pár milla a számládon a végén amivel még mindig tudsz valamit kezdeni.
42# De budapesten a lakás is jóval drágább.
12ért mit kapsz? Nem hinném hogy azt egy huszonéves élvezettel megvenné és benne lakna...
Meg nyilván nem lehet mindig minden pénzt félretenni szóval az a 12millió kevesebb.
Elég laza hozzállás ez. Te tudod... Évtizedekre előre tervezni a mai világban és ilyen vállalásokat tenni. Bármi történhet sajnos bármikor.
Persze mindenkinek a saját döntése...
Amúgy nem értem ezt hogy gondolják az emberek hogy a sajátjuknak érzik azt aminek nagyrészét nem fizették még ki... Vicces...
Azt csinálsz vele amit akarsz? Mármint azon kívül hogy benne laksz meg karban tartod még mit lehet vele csinálni?
Amig fizeted a részleteket persze nem tesznek ki.
Eladni biztos nem fogod, úgyhogy máris nem csinálhatsz amit akarsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!