Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mennyire zavarna az ha egy huszonéves srácnak ti lennétek az első párja?
Nem szeretnek már valakivel mindent elölről kezdeni. Nekem fontos, hogy legyen kapcsolati tapasztalata. Volt egy párom, akinek nem volt és miután lett egy kis önbizalma, jól el is hagyott, mert meg másokkal is akar ismerkedni. Így családalapítás előtt nekem senki ne húzza már az időmet. Erre ott lett volna a kamaszkor.
25N
Huszon évesen már ki vannak forrva a saját szokásaid,személyiséged stb.
Ha egyedül voltál addig,nincs tapasztalatod párkapcsolat terén,akkor nehéz lehet ezeket a szokásokat elhagyni,ami lehet a párodnak nem tetszik.
De ha képes az összecsiszolódásra, kompromisszumora akkor nekem nincs vele bajom!
Az a baj hogy tuti 2-3 év múlva menne másokhoz is, mert rájönne, hogy még nem szexelt elég lánnyal. Nem is az, hogy megcsalna, de tuti szakítana.
Meg azért ha ennyi ideig nem volt semmi, akkor ezer százalék, hogy nagyon félénk és az első időkben a fenekemet nem merné megfogni, nemhogy jól megk.urni :D Meg elkövetné az összes létező hibát, amit egy párkapcsolatban lehet, mert eddig nem volt más, akivel gyakorolta volna a dolgot.
Első vagyok, 25 éves no.
De, volt már párom, három eddig, most vagyok a negyedikkel.
Két csalódás után a harmadiktól vártam a csodát, a komoly kapcsolatot és a családot, de lelépett, mert másokkal nem dugott meg.
Nem zavarna, hogy ha tegyük fel valami csoda folytán teljesen rendben lenne minden más, kölcsönös vonzalom, szeretet, hasonló érdeklődés és mentalitás.
Számomra nem lenne hátrány, ha tegyük fel érdekelne a párkeresés. Viszont amit a többi válaszoló leírt felettem azok teljesen racionális és érthető érvek, tehát ezeket is vedd számításba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!