Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők, ti a férfinál mekkora fizetéssel lennétek elégedettek, illetve ehhez képest ti mennyit kerestek?
A kérdés apropóját az adja, hogy itt az oldalon elég gyakran előkerülnek számok, amiken én el szoktam csodálkozni. Saját megítélésem szerint én viszonylag jól keresek, összeget szándékosan nem írnék. Elsősorban a huszonéves korosztály véleménye érdekelne, esetleg korai 30-asok, olyanok, akik esetleg terveznek a jövőre, figyelembe veszik azt, hogy később egy ház/család/gyerek eltartása pénzbe kerül. Ezt azért emeltem ki külön, hogy ne csak vagdalkozzunk a számokkal.
Ha írtok életkort és egy megyét, vagy legalább azt, hogy vidéki/pestiek vagytok-e, azt külön megköszönöm.
Talán 1 millió kell nekik de nem módják ki.
Helyette finoman tapogatóznak.
"Te mivel foglalkozol?"
Annyi az elvárásom, hogy a párom keressen legalább nettó 250-300 ezer ft-ot.
Kivéve ha a szakmája valamelyik az alábbiak közül (vagy hasonló): mentős, ápoló, orvos, tanár, szociális munkás, kórházban dolgozó pszichológus, gyógy/fejlesztőpedagógus, stb.
Velük megértő lennék a siralmasan alacsony fizuval kapcsolatban.
Az én fizetésem nettó 400 ezer + cafeteria
Budapest
30/N
300 körül keressen azért. Én kereskedő vagyok, részben telejítmény alapú a bérezésem.
Netto 500-600 ezer között keresek évek óta, néha a 700 is összejön, pedig diplomám sincs, csak nyelvtudásom.
Nem vagyok sznob egyáltalán. Szinte mindegy, mi a másik foglalkozása, de azt csinálja rendesen. Ne legyen léhűtő.
Ha én össze tudtam rakni az önerőt a lakáshoz, kocsit, normális munkahelyet, akkor a párom se legyen életművész. Csak ennyi.
31 éves vagyok, és a srác, aki jelenleg tetszik nekem már egy ideje, tudomásom szerint kevesebbet keres, mint én (kb 50e Ft lehet az eltérés, de nem vagyok benne biztos, mivel nem vagyunk együtt).
Az az "elvárásom", hogy legyen az illetőnek tisztességes munkája, lehetőleg szellemi vagy szaktudást igénylő (MLM, porszívóügynök meg hasonló bs kizárva), fizunál szerintem a nettó 230 már oké, de nyilván nem ez alapján szoktam szerelembe esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!