Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ehhez mit szóltok?
Itt ez a szám, amit most tök hallgatott: BSW - Egyedül (Megb*sztam ezt a kis gádzsit)
Erre női hozzászólás és van több hasonló :D
"Matyi! Mindamellett, hogy nyilván imádom az eredményét ennek a mély időszakodnak, mert ez a zene megint zseni lett, szívből sajnálom, hogy ilyen nehéz és fájdalmas érzéseket élsz meg, szóval emiatt kicsit ambivalens érzéseim vannak, mert nagyon tetszik a zene és a klip is, de nagyon rossz látni a szomorúságot a szemeidben! Őszintén kívánom, h találd meg újra a boldogságodat! 🙂"
Szóval ez megbäszom a kis csajokat ez a nők szemében egy mély időszak, mert nehéz és fájdalmas érzéseket él át az ember épp :DD Így próbálom értelmezni ezt, de segítsetek :D
Jah linket lehagytam:
Miért a többi Magyar zene nem sírás?
Mindegyikben arról énekelnek a férfiak, hogy milyenek a nők, meg a szerelem, meg mikor tlaál rá. miért nem, st b stb...
ők előadók őket sajnálják és leszopják, ha te is előadó leszel téged is sajnálni fognak és leszopnak.
Meg lehet nézni milyen rasszba tartoznak ott a hozzászóló "hölgyek". Sosem az eszükről voltak híresek. Tisztelet a kivételnek.
Szerintem igényes ember nem hallgat ilyen zenét.
Nem annyira vágom ez ki, de elolvastam a dalszöveget.
Ez a mű arról szól, hogy egy bizonyos nő összetörte a lírai én szívét, ezért most nem tud szeretni. Emiatt szomorú és magányos, szeretene kapcsolódni valakihez. De nincs olyan nő a környezetében aki erre megfelelő lenne, csak felszínes rajongók, akik a hírneve miatt egy csettintésre aláfekszenek. Ezt ő hedonista módon ki is használja, de hiába b.sz meg sok nőt, a fájó űrt senki nem tudja kitölteni a szívében.
Nincs itt semmi látnivaló, a fiatalok mindig szerették a polgárpukkasztást. Ma már az nem üti meg a szintet, ha egy bekokózott színes hajú, tetovált rocksztár a rendszert szidja egy koncerten. Mert egy átlagember is tetovált és színes hajú, és "más mint a többi". Ebben a pc világban a káromkodás, és a nők puncivá degradálása az, ami még képes kib.szni a biztosítékot, rekaciót kiváltani. Ebben a műfajban Krúbit pl én is szeretem, pedig full feminista vagyok, és nem is tini, de fantasztikus amit csinál. Ezt a konkrét művészt akiről a kérdés szól, nem ismerem, nem tudom ez összekacsintós irónia, vagy komoly, de mindegy is.
A kulcs igazából az, hogy nem kollektíven nevezi r.bancnak a nőket, hanem azokat nézi le, akik rossz groupie módjára aláfekszenek csak a hírneve miatt. Így az egyszeri rajongó bele tudja hallani, hogy "de cuki fiú, én más vagyok mint ezek a r.bik, én meg tudnám menteni ebből a feslett életmódtól, belém belém tudna szeretni, mert én MÁS vagyok, mint azok a lányok, akikről ez szól."
#7 jól leírtad! csak annyira abszurd.
a szám amúgy kommersz átlag pop, és erre keménykednek a csávók. szokásos rap, pénz, autók.
egyébként csak tök random youtubon meghallgattam mik épp a nézett dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!