Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik hírportál bedobda ezt a klippet egy kis hírmorzsával együtt. Lányok, nők, ti mit szóltok ehhez? Nektek bejön?
Ótvar, dagadt vidéki suttyók rajoskodnak. Ennyi jut eszembe ezekről.
Soha nem állnék le ilyenekkel. Nem az én szintem.
:Ddd
ez meg viccnek is szornyu. undorito, suttyi primitiv prolik, hanyinger kerulget az ilyen ‘ferfiaktol’.
Oké, akkor nem csak én látom így! Nemrég betalált egy ilyen "macsó", azt mondta hogy ő gyakorol kegyet, idézem "az ő farkáért sorokban állnak a bombanők, hogy tisztára szopják a farkát anál után". Meg hogy életem legrosszabb döntése lesz ha kihagyom. Aztán hogy mekkora élmény lenne a farkáról felszívni a kokót, amit ő nagy kegyesen rám szánna. Sőt, a non plusz ultra az lett volna, ha gang bang-be vághattak volna. :D
Pont ilyen 15 éves, proli, neveletlen gyerekek példaképei?
Zárásként azzal akart megalázni, hogy ő 14-60 évesig a legjobb nőket dugja napi szinten, sorban állnak érte, úgyhogy nem is érti hogy egy magam fajta ocsmány nőben mit látott. Milyen igaz is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!