Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok szerintetek ezek vagany szakmak?
A hobbid jol hangzik, a tobbi Pedig csak munka. Attol lesz vagany ha szenvedellyel tudod csinalni es ha Mellette jutna a parodra idod.
18/L :)
Remélem az írásaidat lektoráltatod valakivel, mielőtt megjelennek!
A kamionos szakma stabil (jelenleg állítólag 6000 kamionos hiányzik Európából), ékszerbecsüsből nem sok kell, szóval az csak akkorlégy, ha konkrét munkahelyet tudnál akármár most is szerezni magadnak. Buszsofőr szerintem nem túl család- és kapcsolatbarát munka. Változó beosztás, nincsenek ünnep- és szabadnapok, vagy nen akkor, amikor mindenki másnak.
Minőségellenőr viszont amíg termelés van addig mindig kelleni fog, talán ez tűnik a legjobb választásnak.
De vajon szívesen csinálnád?
A hírportálos terved szerintem jól hangzik!
buszsofőrt kivéve nekem vagány mindegyik.
Szóba állnék veled. (buszsofőrrel is amúgy:-)) pedig van két diplomám..
Hiába kell a 6000 fő közénk. Ugyan úgy r*ohadt sokat dolgozol kamionosként mint lopásgátlóként.
Persze, napi hazajárosként ha Neked a 200kilo elég. Csak a gebasz azzal van, hogy ennek köszönhetően akinek nem jó annak is ennyiért kell csinálnia, mert többet nem hajlandóak ez végett fizetni.
Na meg aztán, hiába teszed le a jogositványt. Ezer meg egy szabályt tudnod kell, s ha bármelyiket nem tartod be, gondolok itt pihenő időre, vezetési időre súlyos 100 ezreket fizethetsz akár 1-5 perc miatt is.
Nem lebeszélni akarlak, de ahogy érzékelem, s látom nagyon sokan álomvilágban élnek, hogy nekünk milyen jó mert egésznap a kormányt tekerjük s semmi mást a nagy fizut meg felveszük. Hát nem.
De Te döntésed, Te pénzed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!