Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok szerintetek ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok szerintetek ezek vagany szakmak?

Figyelt kérdés
Vagyis legalabb az ok, ez jo stabil allasok nem ehberert. Jelenleg biztonsagi orkent dolgozom, ami ehber, megalazo.... Q sporolt penzembol az alabbiak johetnek szoba. Buszsofor, minosegellenori auditor, kamionos ( csak belfoldi, hogy mindennap otthon legyek) ekszerbecsus, a hobbim emellett az ujsagiras. Van egy blogom neha mar voltam kinn is nagyobb hirportalokon vendeg szerkesztokent. A hosszurtavu tervem egy sajat hirportal.

2015. aug. 25. 20:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#10 jol latod, nekem a 200 netto boven eleg lenne a havi 160-180 ora munkaert, elmennek tejezni vagy joghurtozni, esetleg gabonat szallitani malmokba, es lenne mellette eletem, trudnek masba is kezdeni, lehetne hobbim, csaladom... Szerintem ez a legjobb opcio. Mi az elonye a nemzetkozizesnek? Keresel 400at, de ha az euro 320 ft es tre pont munchenben akarsz enni egy tanyer levest 4,5 euroert mar nem akkora buli!
2015. szept. 1. 20:07
 12/20 anonim ***** válasza:

250 s ott a waberer's-szemerey. Mehetsz pennyzni s tényleg otthon alszol minden este, vagy nappal.

Amúgy megint csak álom. Ez nem az a melóhely ahol reggel 8ra bejössz s 4re végzel. Alsó hangon 12-13 órát dolgozol plusz heti 3x 15öt. Itt sem lesz kevesebb munkaidőd. De megint csak azt mondom Te tudod. :)

2015. szept. 1. 20:20
 13/20 A kérdező kommentje:
Vitatkozhatunk! De ez nekem mar fellepes lesz! Nem azok az esoben, vezetek, jol keresek... Te gondolom regota csinalod, lehet mar kicsit belefasradtal! De ha te is olyan jo tanacsokat tiudsz adni, adok neked en is eggyet! A mix-r pizzeria mindig keres pizzakisegitot konyhara! Menj el probald ki! Ird meg nekem 3 het mulva! Es bird ki, addig, mig osszejon a c+e-re a penz! Na nagyfiu! Aztan pampogj!
2015. szept. 1. 20:27
 14/20 anonim ***** válasza:

Hidd el tesó csináltam azt is..22 vagyok szóval nincs belefásulás. Csak tudod van aki szívből csinálja van aki kényszerből. S a sok kényszerből csináló drájver pár hónap s feladja, mert nem erre számított. A sok lovét meg beleölte.

De mint leírtam, Te döntésed. Én leírtam a valóságot. De ezzel a stílussal nem biztos, hogy sok kollega szívébe bedobod majd magad. Pedig lesz rájuk szükség, elhiheted nekem. :)

2015. szept. 1. 20:39
 15/20 A kérdező kommentje:
Hidd el, akarmilyen is addig ugysem lepek ki, amig a befektetett osszeg nem jon vissza! Max, ha annyira szar, akkor elmegyek nemetbem vagy osztrakba vezetni. Mar jarok orakra! Valoszinuleg a szuleid azert fizettek ki neked ezt a jogsit, mert ezzel jol lehet keresni, ok, hogy menni kell! De ,ashol is es meg a negyedet sem kapod! Kollegakrol meg en nem nemzetkozozni akarok, igy leszarom! De a nemzetkoziznek is akkor is mi max nem ulok hozzajuk oda kajalni, hanem magamban meg filmet nezek.
2015. szept. 1. 20:50
 16/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, az elején szimpatikus voltál, mi történt azóta? A kamionos srác személyeskedés nélkül leírt pár tényt, erre te megsértődtél...miért?
2015. szept. 1. 20:55
 17/20 anonim ***** válasza:

Igen. Fizettek bele. De nem azért mert sokat keresek vele. Hidd el anyám gyomra minden vasárnap este mikor elindulok görcsben van. Pedig csak belföldezek én is. Az a baj, hogy krvára nem fogod fel mit írok. Itt nem arról van szó, hogy nemzetközi meg belföld. Ugyan úgy kollegák vagyunk. De majd mikor elküldenek egy olyan helyre ahol még nem voltál s már 2 órája keresed a címet s nem lesz kit felhívnod elég szar lesz. Meg sok sok ilyen apróság.

2 éve csinálom, s mondhatom egész jól mert elég sokan megkerestek már, hogy menjek át hozzájuk. De hiába. Még mindig rohadt sok tanulni valóm van így is. Az autót a hülye is elvezeti. De a többi?

De srác befejezem, mert nem fogod fel amit írok. De majd ha emlékezz a sorokra akkor mikor már ott ülsz a kormány mögött s már orditani fogsz az idegtől mert nem tudod mit csinálj.

Remélem összejönnek a számításaid! További sok sikert!

Üdv

2015. szept. 1. 21:04
 18/20 A kérdező kommentje:
#16 semmi nem valtozott meg, csak tudod, akik mar "bent" vannak, mindig konnyebben mondjak, hogy nem jo ez, mert, nincs cim, a targoncas nem rakod le... En mondtam neki ket alternativat, hogy aki onnan muszaj felkuzdenie magat! Annak mar a kormany mogott max. Orom konnyei lesznek! Hogy nem mindenki csicskasa az egesz etteremben! A felmostal mar, szemetet kivitted mar, hozd ki a hutoszobabol a hust, drabaold fel a halat, aru jott.... Aztan porges van allj be a pizzasuto melle. Nincs wc papir, huzz el a kis boltba! Vagy a te vagy a security, alj kint hoban fagyban 12 orat, melegedo mosdo nelkul, mindenki azt hiszi rolad, hogy SAS katona vagy, dealig kapsz penzt.... Es nem azert mert valaki tanuatlan ( van diplomam) hanem mert a szamlakat az albit fizetni kell, es a szerencse ritkabban kopog be hozza! Hidd el el leszek en amogott a kormanu mogott!
2015. szept. 1. 21:24
 19/20 anonim ***** válasza:

Na még egy utolsó s tényleg békén hagylak! :DDDDDD

Igen könnyen p*fázok mert benne vagyok. Ezt nem sajnálatból, sem hasonlóból írom.

De mi is ugyan akkora csicsk*k vagyunk. Egy kr*va rendszámok. Semmi tőbb, főleg egy nagy cégnél.

Az utolsó b*nkó,nyomo*ult targoncás, biztiőr, áruátvevő minket b*szogat. Miert ide állsz, minek jöttél, fszomért hoztál ennyit, miért nem tudod hogy kell szétszedni, miert nem tudsz ráállni, stbstb. Plusz a telefonon amit az irányitótól kapsz. Tesó dolgoztam olyan helyen ahol nem állhattál meg rakodtan. Ha a f*sas rád jött akkor sem. Ülj 4,5 órát végig, majd akkor ha lepakoltál tudsz wcre menni. S ez belföld.

2015. szept. 1. 21:37
 20/20 A kérdező kommentje:
Koszi az infokat! :D
2015. szept. 1. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!