Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők, ti a férfinál mekkora fizetéssel lennétek elégedettek, illetve ehhez képest ti mennyit kerestek?
A kérdés apropóját az adja, hogy itt az oldalon elég gyakran előkerülnek számok, amiken én el szoktam csodálkozni. Saját megítélésem szerint én viszonylag jól keresek, összeget szándékosan nem írnék. Elsősorban a huszonéves korosztály véleménye érdekelne, esetleg korai 30-asok, olyanok, akik esetleg terveznek a jövőre, figyelembe veszik azt, hogy később egy ház/család/gyerek eltartása pénzbe kerül. Ezt azért emeltem ki külön, hogy ne csak vagdalkozzunk a számokkal.
Ha írtok életkort és egy megyét, vagy legalább azt, hogy vidéki/pestiek vagytok-e, azt külön megköszönöm.
Nekem csak annyi az elvárásom, h nálam többet keressen. Én nettó 650-t kapok.
N30
25 éves vagyok, fővárosi, 450-550 ezer között van a bevételem, attól függően, hogy mennyit dolgozom. Nekem az a fontos, hogy a jövendőbeli párommal ne legyen közöttünk akkora eltérés sem lefelé, sem felfelé, hogy nagyon különbözzön az életszínvonalunk.
A színvonal, amin élni szeretnék, nekem kb. azt jelentené, hogy tudjuk rendesen fizetni az albérletet, számlákat, nem kell centizni a fizetést (vagy a kaját), hogy a hónap végén is tudjunk enni, nem vág bennünket a földhöz az, ha néha-néha elmegyünk moziba, színházba, étterembe, vagy évente egyszer nyaralni (természetesen itt nem Michelin-csillag meg Bora Bora a belépőszint), illetve szeretnék spórolni saját ingatlanra, esetleg gyerek is szóba jöhet - úgyhogy egy olyan ember lenne ideális, akinek ez nem jelent gondot.
Itt minden lány de gazdag :D
Tapasztalatom szerint a normális lányoknak az elég ha meg van a nettó 200-250. Onnantól kezdve az ember jelleme számít. Legalábbis barátnőimet nem a pénz érdekelte sosem. Az olyan lányokat mondjuk akik 10+ randi után is vígan nézték, hogy mindent én fizetek, az olyan kapcsolatokat hamar le is zártam.
Persze egy saját lakás + autó is jó már az összképhez.
De 600+ nettó fizetés? Hát okés, végülis egy orvos keres annyit vagy egy fő mérnök magyaroszágon.
#13 nő vagyok és igazad van, de talán nem kellene ennyire komolyan venni azt a 7-8 választ, amit ide a gyakorira random emberek beírogatnak. A fele szerintem troll. Ez nem reprezentatív egyáltalán.
Normális nő meg nem aszerint esik szerelembe, hogy melyik potenciális jelöltnek a legmagasabb a fizuja. Pl a nővérem is olyan pasihoz ment feleségül, aki lényegesen kevesebbet keres, mint ő, és semmi gond nincs köztük, imádják egymást stb. Inkább csak azzal foglalkozunk, hogy lehetőleg ne egy notórius munkakerülő, vagy egy csövesbánat legyen az illető. Bár ha őszinték vagyunk, beláthatjuk, hogy egy csomó golddigger meg ingyenélő pasinak is valahogy sikerül barátnőt szereznie adott esetben, szóval még ez sem kizárt. A gyakoris incelek nőgyűlölő trollkodása továbbra is egy alternatív miniverzum, de ők ott abban érzik jól magukat, tehát hagyjuk azt meg nekik.
300 korul keressen. Annyibol ket ember kitud jonni, a masiknak meg a fizeteset eltudjak tenni megtakaritasnak. (mielott valaki belem kot: 330+30 cafeteriat kapok)
24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!