Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos, társra vágyó nőként, mit gondolnál erről, ha látnád?
Figyelt kérdés
A nő vonzó 40+ -os, gyűrű nélkül, a társaságában lévő férfi max. 25+, jegygyűrűvel. A beszélgetésükből lejön, hogy nem házasok, egymással biztosan nem.2023. jan. 13. 00:05
2/5 anonim válasza:
Nem tudom mert nem látom őket. Egy beszélgetés lehet feletébb vidám és vicces, vagy komoly üzletelés, esetleg veszekedés, vagy talán egy sima nagynéni érdeklődik unokaöccse iránt és még ezer más beszédhelyzet
3/5 anonim válasza:
Semmit, mindenki azzal beszélget, akivel akar, meg attól még, hogy valaki vonzó, szimplán lehet kedves, értelmes, humoros, bármi, akivel jól esik pár szót váltani, lehet munkamegbeszélés, rokon stb Elég sekélyes a lelkivilága annak, aki csak szex vagy kapcsolat céljából áll szóba másokkal. Az meg miért meg kinek érdekes, hogy én kivel mit beszélgetne, meg miért érdekelne engem, hogy mások mit csinálnak?
4/5 anonim válasza:
Egy beszélgetésből nem vonnék le következtetéseket.
5/5 anonim válasza:
Ki itt a magányos, társra vágyó nő?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!