Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan illető az életedben aki össze akart jönni veled, de te nemet mondtál akkor, és te később össze jöttél vele?
Nekem volt olyan, akit kedveltem, de kb. mindenre ugrottam, hiperérzékeny voltam az előző kapcsolatom miatt, és azt éreztem, hogy nem tudnék jó kapcsolatot kialakítani az akkori állapotomban.
Neki utána lett párja, de ha nem így lett volna, valószínűleg később megpróbáltam volna, amikor már túlléptem az előzőn.
Igen volt.
Jobban megismertem, és kezdett vonzóvá válni. Igaz csak 5 hónapig tartott.
Igen. Amolyan alfahím típus. Úgy kezdtük hogy elhajtottam mindig a gúzsba, szóba se álltam vele.
Nagyon sokat küzdött csak azért is hogy meghallgassam egyáltalán.
Aztán meg azért is hogy megkapjon.
Csak akkor mentem bele dolgokba mikor már belepusztult majdnem látszott rajta, hogy valóban szerelmes.
Ez alapozott csak meg nekem bizalmat.
Attól függ...
Ha foglalt, de később nem lenne akadálya annak, hogy együtt legyünk, akkor miért ne.
Viszont, ha csak szexre kellek, és ezt az elején ki is jelenti, onnantól kezdve én is tudom, "melyik polcra helyezzem őt".
Vagy kellek valakinek igazán, vagy nem.
Többet foglalkoztam játékokkal, 1-2 baráttal akikről kiderült később h nem azok, tökösebbnek is kellett volna lennem, nem kellett volna mások véleményét figyelembe vennem, majd lemaradtam róla...
persze ez nem jelenti azt, hogy most is még mindig együtt lennénk, de ki tudja...
#7 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!