Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magukat ronda jelzővel illető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magukat ronda jelzővel illető lányok(vagy olyan lányok,nők akik magányosak sikertelenek a párkapcsolatban,kevés baráttal rendelkeznek),lenne kedvetek barátkozni,(nem párkapcsolatra gondolok és nem is szexualitásra)?

Figyelt kérdés

Miért is pont lányok,pontosan nem is tudom talán mert izgulós vagyok lányok,nők közelében ezt jó lenne kicsit leküzdeni(mondjuk minden ember közelében így van de nőknél talán kicsit rosszabb) ezen kívül jó lenne találni pár barátot,kíváncsi vagyok mit is gondolnának rólam esetleg tanácsot adnának hogyan nézhetnék ki jobban. Miért emeltem ki azt hogy magukat rondának tartó nők,lányok? Talán azért mert én ronda pasi vagyok és még ha csak barátságról is van szó szerintem jobban megérte egy hasonló nő. (Annak ellenére hogy teljesen feladtam a párkapcsolatot az ismerkedést így esetleg lehetne egy minimális esélye annak hogy ha kialakul a barátság stb egyszer többet érezzen valaki irántam,erre nem számítok sőt úgy állok majd hozzá hogy ez lehetetlen ha még is úgy alakulna azt nem én fogom kezdeményezni ezt az egyet megígérhetem)

Miskolc,és környéke de nyitott vagyok.

26F

2022. dec. 11. 12:06
A kérdező szavazást indított:
Szeretnék ismerkedni de nem bízom az anonim oldalakban más oldalra nem szívesen mennék
Szánalmasnak tartom az ismerkedési szándékod nem fogok írni
Szeretnélek megismerni és írok is
nem hiszem el hogy csak barátkozni szeretnél ezért nem írok
kihasználásnak érzem az egész helyzetet ha tényleg barátkoznál jó lenne rá pasi is
11 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
66%
Menj orvoshoz az beszélget veled.
2022. dec. 11. 12:33
 2/2 anonim ***** válasza:
57%
Bezzeg ha nő lennél már fizettek volna 10 alkalmas pszicho bérletet látatlanba. 🫠
2022. dec. 11. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!