Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a párom “kislányna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a párom “kislánynak” tart?

Figyelt kérdés

Úgy értem, én még egyetemista vagyok és állandóan olyanokat mondd, hogy én még kis fiatal vagyok, majd “kinövöm a hülyeségeim”, meg még sokat kell tapasztalnom az életben, meg én ne fizessek, mert nekem még nem az a dolgom, mert még csak tanulok stb…meg “ő is volt ilyen fiatal”, ezért tudja, hogy majd másképp fogom látni, amiben nem értünk egyet.

Tény, hogy biztos tapasztaltabb, jól esik, hogy megértő émeg felnézek rá, hogy már elvégezte az egyetemet és dolgozik stb. De néha úgy érzem, hogy azt élvezi, hogy azt érezteti, hogy ő mennyivel “bölcsebb” nálam, én meg még egy nevelgetnivaló kislány vagyok.

Én 22, ő 28

2022. dec. 30. 18:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Miért nem dobod ki? Ilyen lelki bántalmazó mellett szeretnèl kikötni?
2022. dec. 30. 19:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Bocs. De egy barátnőt akkor is nőként kellene kezelni, ha még "gyerek". Innentől kezdve neked kell eldöntened, Te minek tartod magad, és akképpen, eldöntened ez neked jó így, vagy továbbálsz. 22 évesen, még nem szükséges lehorgonyozni, egy férfi, főként ilyen mellet.

47F

2022. dec. 30. 19:36
 13/15 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem nem is az hogy bántalmazó, bár nyilván bánt vele, de nem hiszem hogy rossz szándék vezérli, csak az a helyzet hogy mindketten fiatalok vagytok. Ő most ettől érzi magát nagyfiúnak, hogy téged lealáz. Pár év múlva majd okosabb lesz és máshogy fogja gondolni.
2022. dec. 30. 19:37
 14/15 anonim ***** válasza:
90%

Ugyanilyen kapcsolatban voltam. Mindig talált okot arra hogy lenézzen, hogy megmutassa hogy ő mennyivel jobb nálam. Szerinte nem voltam elég művelt, holott én is jogi egyetemet végeztem. Ő nagyon matekos beállítottságú, és azt akarta hogy még egyetem mellett járjak külön matekra, holott mindig is gyűlöltem.

Nagyon nehéz volt megszabadulnom tőle, de végre szabad vagyok. Ha jót akarsz magadnak kérdező, akkor menekülsz az ilyen férfiaktól. Nem fognak megváltozni.

2022. dec. 31. 09:40
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
6 év különbség nehogy már nagyon is egyenlők vagytok csak a pasinak túl nagy az egója
2022. dec. 31. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!