Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regisztráltam a parom.hu oldalra, de eléggé gagyi.. a randivonal is ilyen?
Amennyire nézegettem a tagok létszámát 1 nőre kb 5-10 faszi jut..
túl sok jó nőt nem is látni fent, gondolom aki akar kapcsolatot és jobban néz ki az hamar talál faszit ekkora merítésből..
más oldalakon is ennyire aránytalan a nemek eloszlása?
miért van ez? ennyivel több faszi lenne? hisz nem Kínában vagyunk
37/F
Tinderen voltam régebben, de ott nekem minden nő kb modellnek tűnt, náluk meg úgy sem lennék jó :D
Egy nővel volt match ill sex tinderről, de folytatni nem akartam, mert alkesz volt :D
Normális átlagos nők én is úgy tapasztaltam h foglaltak már
Badoo? Nő vagyok, nekem az egy fokkal jobbnak tűnik, nem csak tökéletesékbe botlani ott, szemben a Tinderrel.
A többi amúgy szerintem felejtős. Én a két említetten kívül még a Randivonalra és az Első Találkozásra regisztráltam. Előbbin a belépésen kívül most már szinte mindenért fizetni kellene, és tele van idősekkel. Utóbbi legalább ingyenes, budapestiként talán még lehet is szerencséd, de vidékiként aligha. Persze vidékiként minden felületen jóval nehezebb. :(
Badoot még nem próbáltam.. nagy különbség sztem nincs Pestet ill vidéket illetően, ugyanazok az arányok szerintem..
Parom.hun is csak havi 7 levél ingyenes..
egy két nő kedvencnek jelölt, írtam is nekik, de válasz már nem érkezett :D gondolom ők a "robotok" akik ösztönzik az előfizetés vásárlását :D
Lehet, hogy írtál nekem is. Én is azt szoktam csinálni, ha épp nem vagyok annyira aktív, hogy előfizessek, hogy kedvencnek jelölöm a pasit, általában van annyi eszük, hogy leírják az emailjüket, hogy tudjunk kommunikálni, és ott folytatjuk. Akinek levelet írtál, mert kedvencnek jelölt, írd a levélbe az emailed, lehet, hogy nem tud válaszolni és sajnál rád ismeretlenül 3000ftnyi előfizetést, hogy válaszolhasson.
NINCSENEK robotok az oldalon, nagyon idegesítő, hogy így gondoljátok. Passzív emberek vannak, illetve az fordulhat még elő, amit írtam. Meg az, hogy elsőre szimpi, majd észreveszel valami adatot(pl hogy 37 éves férfi létére 18 éves lányok is érdeklik) és aztán már nem reagálsz neki. Vagy más miatt gondolod meg magad, sok ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!