Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Regisztráltam a parom.hu oldalra, de eléggé gagyi.. a randivonal is ilyen?

Figyelt kérdés

Amennyire nézegettem a tagok létszámát 1 nőre kb 5-10 faszi jut..

túl sok jó nőt nem is látni fent, gondolom aki akar kapcsolatot és jobban néz ki az hamar talál faszit ekkora merítésből..

más oldalakon is ennyire aránytalan a nemek eloszlása?

miért van ez? ennyivel több faszi lenne? hisz nem Kínában vagyunk

37/F

#randivonal #parom hu
2022. dec. 25. 09:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Azert mert a nok bagy resze foleg a hozzadcalo korosztaly nem regiszteal hanem elvezi a szingli letet. A szexoszton ami hajtha a pasit h szerezzen not mert mashogy bem jut eriteshez, oleleshez. A noknek ott a gyerekek, rokonok, barinok puszilgatasa, titkos hodolok, kovetok, lajkolok egonovelese, kiskutyak, plussok olelgetese, vibratorok, kozmetikus, pedikuros, kormos, fodrasz erintgetese. Es meg masszorhoz is el tudnak menni analkul h felallna a farkuk ami nincs. Plusz a vasarlas, olvasas, tanulas is noi kedvenc elfoglaltsag, ezert nem igazan hianyzik nekik kapcsolat, plane ha nem is jo.
2022. dec. 25. 09:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez tökjo megközelítés erre még nem gondoltam, köszi
2022. dec. 25. 09:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A hozzád való korosztály már elkelt, babázik, vagy frissen vált, vagy második kapcsolatát tapossa. Ne felejtsd el, hogy a 10 évre összekötő csokot a neked való nők vették fel 26-38ig, 10 évig nem szabadulnak a párjuk mellől, ha nem akarnak hitelt. Harmincas nők alig vannak szabadon gyerekesek és gyermektelenek egyaránt. Mivel én is fent vagyok pl randivonalon 31 évesként, megnézegettem a konkurenciát és örülök magamnak:) Tinderen már kicsit erősebb a felhozatal, ott vannak többen gyermektelen harminc körüli nők is, akik jobban néznek ki(vagy jobbak a pózolós képeik). Én a helyedben ott próbálkoznék, de ha olyan kifejezéseket használsz, hogy "faszi", akkor túl magasra raktad a lécet, jó nők nem állnak le majd veled. Persze próbálkozni lehet, hátha egyszer összejön. Szóval irány a tinder!
2022. dec. 25. 10:01
 4/12 A kérdező kommentje:

Tinderen voltam régebben, de ott nekem minden nő kb modellnek tűnt, náluk meg úgy sem lennék jó :D

Egy nővel volt match ill sex tinderről, de folytatni nem akartam, mert alkesz volt :D

Normális átlagos nők én is úgy tapasztaltam h foglaltak már

2022. dec. 25. 12:34
 5/12 anonim ***** válasza:
A veled egykou nok akik jól néznek ki vagy házasok, vagy kapcsolatban vannak. Akik még egyedül hát na... Olyan is.. 😂
2022. dec. 25. 13:11
 6/12 anonim ***** válasza:
49%

Badoo? Nő vagyok, nekem az egy fokkal jobbnak tűnik, nem csak tökéletesékbe botlani ott, szemben a Tinderrel.

A többi amúgy szerintem felejtős. Én a két említetten kívül még a Randivonalra és az Első Találkozásra regisztráltam. Előbbin a belépésen kívül most már szinte mindenért fizetni kellene, és tele van idősekkel. Utóbbi legalább ingyenes, budapestiként talán még lehet is szerencséd, de vidékiként aligha. Persze vidékiként minden felületen jóval nehezebb. :(

2022. dec. 25. 13:46
 7/12 anonim ***** válasza:
randivonalon még üzenetet se tudsz küldeni ingyen ha jól emlékszem
2022. dec. 25. 15:58
 8/12 A kérdező kommentje:

Badoot még nem próbáltam.. nagy különbség sztem nincs Pestet ill vidéket illetően, ugyanazok az arányok szerintem..

Parom.hun is csak havi 7 levél ingyenes..

egy két nő kedvencnek jelölt, írtam is nekik, de válasz már nem érkezett :D gondolom ők a "robotok" akik ösztönzik az előfizetés vásárlását :D

2022. dec. 25. 16:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Én a havi 7et se tudtam elhasználni olyan nők voltak a környéken, úgyhogy inkább töröltem magam.
2022. dec. 25. 16:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy írtál nekem is. Én is azt szoktam csinálni, ha épp nem vagyok annyira aktív, hogy előfizessek, hogy kedvencnek jelölöm a pasit, általában van annyi eszük, hogy leírják az emailjüket, hogy tudjunk kommunikálni, és ott folytatjuk. Akinek levelet írtál, mert kedvencnek jelölt, írd a levélbe az emailed, lehet, hogy nem tud válaszolni és sajnál rád ismeretlenül 3000ftnyi előfizetést, hogy válaszolhasson.

NINCSENEK robotok az oldalon, nagyon idegesítő, hogy így gondoljátok. Passzív emberek vannak, illetve az fordulhat még elő, amit írtam. Meg az, hogy elsőre szimpi, majd észreveszel valami adatot(pl hogy 37 éves férfi létére 18 éves lányok is érdeklik) és aztán már nem reagálsz neki. Vagy más miatt gondolod meg magad, sok ilyen van.

2022. dec. 25. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!