Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regisztráltam a randivonalra többi lent?
Szervusz.
Én is regisztráltam, de megbántam. Leiratkozást nem tesz lehetővé. Az egész a pénzlenyúlásról szól. Naponta jöttek levelek, ahol három csajt ajánlottak naponta. Némelyik olyan volt mint a bányarém. Ha leküldenék a bányába, magától feljönne a szén. Azonkívül tele van a honlapjuk hazugságokkal. Pl. "Naponta xxx előfizető hagy el mert megtalálta az igazit" stb. Hogy a fenébe hagyná el, ha nem lehet. Azonkívül a reklámokat és a naponta jövő ajánlatokat sem lehet letiltani, hiába kattintsz rá. Irtam már e-mailt is, hogy töröljenek a regisztrációból. Nem is válaszoltak. Viszont Platina előfizetősöknek tudsz írni. Én azt csináltam, hogy ilyen platinásoknak irtam egy igen obszcén, trágár ajánlatot. Gondoltam valamelyik majdcsak megsértődik és bepanaszol a csati üzemeltetőjénél és akkor automatice kivágnak. Igy is történt. Bár ez nagysokára következett be. A nők nagyrészének talán kicsi az önbecsülése és nem sértődik meg ilyeneken? Vagy tetszik nekik? De végre akadt egy karakán, magára adott nő és bepanaszolt. Igy sikerült végre megszabadulnom tőlük.
#4/4 vagyok.
Hülye ez a randivonal.
Ma 11:30-kor értesítettek, hogy kirúgtak a Randivonalról.
13:02-kor kaptam egyújabb ajánlatot három bányarémmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!