Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Április 12én írt először egy gyönyörű elefántcsontparti 34éves csaj. (regisztráltam magam egy párkereső oldalra) Leveleztünk egészen mostanáig. Mit csináljak? Bővebben lent
Lehet hogy rosszul emlékszem, de faterom haverja egyszer mintha beszélt volna valami ilyesmiről! Nem emlékszem pontosan, de minden részlet olyan ismerős! Elhunyt szülők, vízum, elefántcsontpart, külföldre kiköltözés... aztán kiderült, hogy hatalmas kamu és valami átverés!
Lehet, hogy tévedek, mert abszolút nem rémlik semmi, de mégis annyira ismerős a történet! :S Nem tudom!
- Láttad már élőben a csajt?
- Idősebb nálad?
- Hallottál már a nigériai internetes csalókról?
- Néger csaj miért pont veled kavarna?
Komoly a kérdés egyáltalán? Vannak ilyen naiv emberek?
Gondolom a csaj keresett meg téged és nem fordítva! Írd be a nevét, vagy az email címét a google-ba és nézd meg hogy hány helyen említenek csalást.
Ezek közül a kedvencem, "Az apukám volt az elnök" féle. "A szüleimet meggyilkolták a lázadók. Ki kéne menekíteni az elnöki vagyont de nincs pénzem semmire. Tudsz segíteni?"
Nem láttam élőben,csak képeket küldött.
E-mail címe:stefanjoliee@jahoo.fr
Neve:Stefanie Jolie
De erről írta az első üzenetet:graaa555@jahoo.fr
Megnéztem,a facebookon találtam egy ilyen nevű csajt,de nem egyezik se a kép,se az egyetem:)Abidjanban él (azt írta,a facebookos csaj meg Ottawaban....Ennyire naiv vagyok.Jó,hogy nem éltem jobban bele magam....Jó,hogy nem szóltam a szülőknek.Nem tudtam megnézni a képeket amiket küldött az egyik válaszadó.El tudná küldeni privát emailbe?Előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!