Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Április 12én írt először egy gyönyörű elefántcsontparti 34éves csaj. (regisztráltam magam egy párkereső oldalra) Leveleztünk egészen mostanáig. Mit csináljak? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Néhány szó Stefanieról:Most végezte el az orvosi egyetemet,a szülei elhunytak.Jelenleg külföldön élek 1000kmre az otthonomtól ,a szüleim kint dolgoznak.Nem akarják,hogy egyedül hazamenjek.Nagyon jóban vagyok a szüleimmel.Annyira összemelegedtem ezzel a csajjal,hogy már írta,hogy a vízumára gyűjt.A szüleim nem tudnak erről az egészről.Írta,hogy élne velem külföldön.De egy szóval se mondta,hogy dolgozna:)Mondtam,hogy nincs állásom,készülök az egyetemre.Tegnap megírtam neki,hogy pár évig,míg a szüleim kint dolgoznak,kint kell maradnom.Nem írt vissza semmit.Szeretem,nagyon sajnálom szegényt.Ma írtam neki,remélem,holnap válaszol.Évente csak kétszer tudok hazamenni egy hétre...Mit tegyek?2010. ápr. 24. 23:24
11/13 anonim válasza:
Gyanús lehetett volna, hogy amint megtudta, hogy nem vagy pénzes, eltűnt.
12/13 anonim válasza:
Ezt ita nekem:
Thanks for your mail.Distance have nothing to do with love.Moreover,I can come to you in due time.Tell me more about you and send your pictures to my email below:
stefanjoliee@yahoo.fr
I will do the same as soon as I hear from you.
Thanks.
Stefanie
Az iWiW en Cherry a neve.Lehet ,hogy létezik de az biztos,hogy sokat irogat.
13/13 anonim válasza:
Nekem is irt ez a csaj,Ez egy nagy kamu!Több oldalon fenn van,más-más képpel.Nézd meg a google-n!Irdd be a nevet és meg fogsz lepődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!