Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Regisztráltam egy társkeresőn....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Regisztráltam egy társkeresőn. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Nem volt semmi komoly célom, csak körbe akartam nézni :D. Viszont találtam egy csajt, aki tök jól néz ki és pont olyat keres, amilyen én vagyok. Ráadásul egy városban lakunk. Mit lehetne neki írni a "szívesen megismernélek"-en kívül? Sosem ismerkedtem még neten... :(
2011. júl. 31. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia

Itt a szöveg

"Szia nézegettem a képeidet és nagyon bejösz nekem és ahogy látom az adatlapodon egyvárosba is lakunk nincs kdeved találkozni?"

Vagy valami hasonlót

2011. júl. 31. 19:17
 2/8 vikotrot ***** válasza:

Szia! Megfogott a bemutatkozásod(+ meg kellett keresnem az államat amikor megláttam a fényképedet)

Lenne kedved beszélgetni?

Remélem rólad elég frappáns bemutatkozó kép van, és elég jó a fénykép is.

2011. júl. 31. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Szia kedves (csak példa) Kriszta! Látom igényesen kitöltötted az adatlapodat. Feltűnően sokban hasonlítunk. Például ugyan olyan hosszú farkunk van és a mellméretünk is megegyezik. Van kedved BAAASZNIIII?
2011. júl. 31. 19:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Sztem agyondicsérni sem szabad egy ilyen "ráírásnál", mert akkor azt hiszi, hogy sakk matt helyzetbe van és te függsz ő tőle.

Én csak annyit szoktam írni: Szia szívesen megismerkednék veled, szimpatikus vagy stb. Dióhéjban ennyi.

2011. júl. 31. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Mielőtt írsz, tölts fel magadról pár nagyon jó képet, mert ha ránéz az adatlapodra, akkor vissza se ír, ha ne jössz be neki. Pont úgy megy ez, mint személyes ismerkedésnél, nem kell túlkomplikálni.
2011. júl. 31. 21:03
 6/8 anonim ***** válasza:
ha olyat írsz amit a többi balek akkor beszoptad:D Maxdeluxe ismerkedés interneten rövidkönyvét ajánlom
2011. júl. 31. 23:12
 7/8 anonim ***** válasza:

mexdeluxe ismerkedési könyvével is beszopod, ha nem jössz be a csajnak. Ilyen kommentálos meg b@szogatos levéllel nem mész semmire, csak hogy elküld a fszba.

Ne írd le az életed az első levélben semmiképp, és ne is kérj tőle semmit( se msn, se telefonszám, stb) Csak írj rá hogy tetszik a képei és bemutatkozása alapján és megismernéd ha hagyná. Persze a saját szavaiddal.

2011. aug. 1. 11:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Én lányként azt mondom, hogy ne dicsérd agyon az első levélben(ahogy már itt írták), mert azt túl nyálasnak/behízelgőnek érezheti.

Annyit írnék a helyedben, hogy Szia ...! Az adatlapod alapján igazán csinosnak/szépnek és szimpatikusnak találtalak. Ha én is felkeltettem az érdeklődésed, szívesen venném, ha megismernénk egymást. Szép Napot! (Neved)

Sok szerencsét Neked a továbbiakban!:))

2011. aug. 15. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!