Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regisztráltam egy társkeresőn. Hogyan tovább?
Szia
Itt a szöveg
"Szia nézegettem a képeidet és nagyon bejösz nekem és ahogy látom az adatlapodon egyvárosba is lakunk nincs kdeved találkozni?"
Vagy valami hasonlót
Szia! Megfogott a bemutatkozásod(+ meg kellett keresnem az államat amikor megláttam a fényképedet)
Lenne kedved beszélgetni?
Remélem rólad elég frappáns bemutatkozó kép van, és elég jó a fénykép is.
Sztem agyondicsérni sem szabad egy ilyen "ráírásnál", mert akkor azt hiszi, hogy sakk matt helyzetbe van és te függsz ő tőle.
Én csak annyit szoktam írni: Szia szívesen megismerkednék veled, szimpatikus vagy stb. Dióhéjban ennyi.
mexdeluxe ismerkedési könyvével is beszopod, ha nem jössz be a csajnak. Ilyen kommentálos meg b@szogatos levéllel nem mész semmire, csak hogy elküld a fszba.
Ne írd le az életed az első levélben semmiképp, és ne is kérj tőle semmit( se msn, se telefonszám, stb) Csak írj rá hogy tetszik a képei és bemutatkozása alapján és megismernéd ha hagyná. Persze a saját szavaiddal.
Én lányként azt mondom, hogy ne dicsérd agyon az első levélben(ahogy már itt írták), mert azt túl nyálasnak/behízelgőnek érezheti.
Annyit írnék a helyedben, hogy Szia ...! Az adatlapod alapján igazán csinosnak/szépnek és szimpatikusnak találtalak. Ha én is felkeltettem az érdeklődésed, szívesen venném, ha megismernénk egymást. Szép Napot! (Neved)
Sok szerencsét Neked a továbbiakban!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!