Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a párom “kislánynak” tart?
Figyelt kérdés
Úgy értem, én még egyetemista vagyok és állandóan olyanokat mondd, hogy én még kis fiatal vagyok, majd “kinövöm a hülyeségeim”, meg még sokat kell tapasztalnom az életben, meg én ne fizessek, mert nekem még nem az a dolgom, mert még csak tanulok stb…meg “ő is volt ilyen fiatal”, ezért tudja, hogy majd másképp fogom látni, amiben nem értünk egyet.
Tény, hogy biztos tapasztaltabb, jól esik, hogy megértő émeg felnézek rá, hogy már elvégezte az egyetemet és dolgozik stb. De néha úgy érzem, hogy azt élvezi, hogy azt érezteti, hogy ő mennyivel “bölcsebb” nálam, én meg még egy nevelgetnivaló kislány vagyok.
Én 22, ő 28
2022. dec. 30. 18:12
1/15 anonim válasza:
Hát ez elég parán hangzik. Látszik hogy nem kezel egyenjogú társként a kapcsolatban, így én ezt nem erőltetném a helyedben. Mert a korkülönbség egy dolog, de ha ő ezt ennyire kihangsúlyozza az egyáltalán nem normális. 32/F
2/15 anonim válasza:
Az én exférjem is gyakran tett ehhez hasonló megjegyzéseket...
3/15 anonim válasza:
Hat ha különösen nem áll fent a szerelem mint jelenség… akkor dobbants amíg szabadulsz tőle.
4/15 anonim válasza:
Ez egy fokig vonzó, de ha túllépi a határt -mint itt a leírás alapján- inkább visszataszító, mert egyrészt olyan érzetet kelt mintha lefitymálna a korod miatt, másrészt pedig ha te is így észrevetted és ezt érzed, akkor főleg van alapja. Az meg a másik hogy ebből szokott az lenni, hogy hülyének meg naivnak néz és úgy is kezel, mint egy kis fogalmatlan libát akivel bármit meg lehet tenni.. nekem ebből nem a tisztelet jön le
5/15 anonim válasza:
Hát, nem tudom, nekem anno, még az őskorban 16-30 volt a felállás és egyszer se hallottam hasonlót tőle.
6/15 anonim válasza:
Ezzel az a baj, hogy ha befejezed a sulit és elkezdesz dolgozni, akkor is fog találni okot arra, hogy "lenézzen", hogy magát föléd helyezze.
7/15 anonim válasza:
annak néz, és valószínűleg az is vagy a kérdés alapján 🤣
8/15 anonim válasza:
Semmibe veszi a véleményedet, és a magyarázata is megvan, a korod. Tehát fordítva van, mint hiszed, itt a lenézésed a lényeg, nem a fiatalságod.
9/15 A kérdező kommentje:
Pont azért zavar, mert nem tartom magam annak. És az is zavar, hogy jogásznak tanulok, de mégis kb semmibe veszi, amit a történelmi eseményekről gondolok, mert szerinte az hülyeség. Ezzel semmi gond, minden embernek meg lehet az egyéni véleménye, én tiszteletben tartom az övét, csak mondom, hogy miért nem értek egyet. De neki az a válasza, hogy “nembaj, majd kinövöd és rájössz, hogy nem úgy van”. Lehet, hogy meg fog változni a véleményem, de ebből az jön le, hogy ő elvárja, hogy majd abba az irányba formálódjak, ami neki tetszik
2022. dec. 30. 18:44
10/15 anonim válasza:
Én ezt így lelki bántalmazásnak hívnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!