Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érezhetném magam jobban, ha attól teszem függővé az életem, hogy lesz-e párom vagy sem?
Figyelt kérdés
Vasárnap óta már megint, sokadjára elhittem, hogy végre, megismerkedtem az igazival, akiért mindent feladnék, de ez semmit nem jelent, ha ő nem így érez. Kevesebbet nem képzelnék bele, mert akkor meg az van, hogy nem gondolom elég komolyan. Tény, hogy túlságosan rágörcsölök, de saját nyomorom mellett azt sem tudom elfogadni, hogy nők tucatja mond igent az egyedüllétre.2022. aug. 10. 00:26
1/5 anonim válasza:
Hat ne tedd magad attol fuggove... Magadban probalj elerni dolgokat es boldognak lenni, ne mas altal. Miert kene barkiert barmit is eldobnod? Mit erdekel az téged h mas nok egyedül akarnak lenni?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem dobok el senkiért semmit, a nők nem gondolják komolyan.
Valamilyen szinten még nyugtat is, hogy egyedül akarnak lenni, mert nem velem van a baj, hiszen más férfival sem jönnek össze, tehát nem az van, hogy elrontottam... ám mégis zavar, hogy nagyon sok nő meg mondjuk veri a gyerekét, de hát mégis megszülte, a normálisak meg sosem fogják megdicsérni se gyereküket, mert nem is fogják megszülni. Na, itt a gondom!
2022. aug. 10. 00:45
4/5 anonim válasza:
Ne ettől tedd függővé. Es ne is akarj senkiert semmit feladni, aki szeret, az önmagadért szeressen.
Es ne éreztesd a nővel első randin hogy "ő az igazi" mert elijeszted, akkor is ha amúgy bejössz neki. Eleinte csak ismerkedjetek, aztán majd eldől mi lesz belőle.
N
5/5 anonim válasza:
Hát fogalmam sincs, én is ebben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!