Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogyan érezhetném magam jobban?
Figyelt kérdés
Nincs munkám, most nem dolgozom sehol, ami miatt rosszul érzem magam. Nem merek kimozdulni itthonról, ki se mentem a házból már vagy 3 hete. A legtöbbször csak netezek, mert senki sem beszél hozzám, senkit nem érdekel mi van velem. Anyám ha hozzám szól is mindig csak szidni szokott. Szerinte én semmire nem vagyok jó, és kár dolgozni mennem is, mert úgy se állom meg a helyem sehol, mint eddig sehol. Apám nincs itthon sokszor, de ő is ugyanezt gondolja. Anyám a mai napig beleszól az életembe, pl. mennyi ideig legyek fent este, mennyi ideig fürödjek stb. Szerinte nekem soha nem lesz párkapcsolatom, és hiába szépítem magam úgy se fogok senkinek se tetszeni. A legtöbbször lehangolt, szomorú, ideges, feszült vagyok, gyakran szokott lenni hányinger és szorító érzetem is. Este sem alszok valami jól, akkor is mindig kattog az agyam valamin.2017. nov. 28. 19:04
1/4 anonim válasza:
Úgy érezhetnéd jobban magad, ha elköltöznél. Írtál már ki hasonló kérdést, ugye?
3/4 anonim válasza:
akkor keress munkát és hagyd ott őket a fenébe
4/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mit tanultál? Miket dolgoztál?
Amúgy az a baj itt, hogy a szülők tipikusan belenyomnak téged ebbe a helyzetbe, ahelyett, hogy segítenének. Itt lehet már szó depresszióról is akár, így lehet fel kéne keresned egy orvost. Valami motivációt ki kéne találnod, mert egy helyben állni nem jó. Célok kellenek, mert vagy fejlődsz, vagy visszafejlődsz. Nem szabad elengedned magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!