Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy terelhetném el a figyelmem erről a dologról és érezhetném magam jobban?
Szóval az a helyzet, hogy elég önbizalom hiányos vagyok, ami a külsőmet illeti, mert korábban sokat piszkáltak azzal, hogy kövér vagyok, és bár most már jobban nézek ki, mint akkoriban, még mindig bennem van ez az érzés. És emiatt nem igazán merek fiúkkal ismerkedni. Ha egy is megszólít, akkor nagyon zavarba jövök. És úgy érzem, hogy nincs jogom szerelmesnek lenni, vagy erről beszélni, mert semmi tapasztalatom nincsen, vagyis van, de az is csak egy visszautasítás, mi még mindig fáj.
Látom, hogy más lányok annyira lazák, van barátjuk és olyan boldognak tűnnek.
Ráadásul olyan az anyagi helyzetünk, hogy nagyon szégyellném egy fiú előtt, ahogy a házunkat is, szóval ez is nagyon gátol.
Állandóan feszengek, illetve azt érzem, hogy valaki engem néz és azt gondolja magában "Úristen, ez meg hogy néz ki?
Szóval elég rosszul érzem magam mindezek miatt. És nem tudom, hogy mit tehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!