Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan éleszthetném fel, és...

Hogyan éleszthetném fel, és terelhetném magamra/egymásra a szót?

Figyelt kérdés
Imserkedésről van szó, személyesen jót eldumázgattunk, de facebookon, valamiért 10/7-szer halott a dolog. :) Nem szeretném ha ezek a lapos facebook bezsélgetések lennének az akadályai annak hogy újból találkozzunk. Igazából a férfinek kéne uralni a beszélgetést, de ezek szerint én pont "kifogtam" egyet a kicsit visszafogottabb típusból, és szeretném kicsit magamra terelni a szót, hogy jobban megismerhessük egymást, és hogy ezekről szóljanak még a beszélgetések, nem az hogy mint két vadidegen beszámolunk az az napi élményeinkről! Ezt szóvá tehetem neki? Pl. ha újból feljönne a találkozó dolog ( amit ő mondott ) akkor megkérdezzem, hogy biztos szeretnél e velem találkozni mert nekem nem ugy jött le hogy szeretnél megismerni stb. Ötleteket szeretnék, fura dolog de remélem van aki érti és tud segíteni! :) Előre köszii!!! Lány vagyok:)
2014. máj. 12. 17:25
 1/8 A kérdező kommentje:
*illetve rá, de ettől nem kell félteni hogy magáról meséljen haha :)
2014. máj. 12. 17:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Töröld magad a fakebukról.
2014. máj. 12. 17:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy nagy facekocka, de valahol mégis muszáj megkezdenünk ismerkedésünk alapjait! :D Elég friss még a dolog, szóval tényleg nem ismerjük egymást, az első tlai jo volt az arról szólt amiről kellett de ez a facee.. pff:)
2014. máj. 12. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:
írd le neki hogy bensőségesebben szeretnéd megismerni,venni fogja a lapot szerintem:)
2014. máj. 12. 17:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak azt se szeretném, hogy nyomulásnak higgye, had teperjen csak ő :D
2014. máj. 12. 17:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Írjatok hosszú üzeneteket a másiknak, pl. te. Én itt beszélek egy pár emberrel, de mindig hosszú üzeneteket váltunk, mert nem fb-zünk, így nem vagyunk mindig fent, de, ha fent van mindkettőnk, akkor rögtön írjuk ám az üziket, mert örülünk. Szerintem nektek is így kellene, hogy hosszabb üziket váltotok, és vártok kicsit. :)

Am megkérdezhetem, hogy hogy beszéltek olyan sokat élőben? Adnál tippeket? Én élőben nagyon béna vagyok, neten viszont sokat tudok beszélni. :$

2014. máj. 12. 17:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak a szokásos dolgokat tudom mondani, ha személyesen taliztok, én rengeteget mosolygok már ez is ad egy plusz löketet az egésznek, felhozok valami dolgot ha nem nagyon ismerjük egymást hogy láttam neked is ez meg az van xy-nal honnan ismeritek egymást? mondjuk közös ismerős. Vagy random elkezdek beszélni valami dologról ami engem érdekel :) Tegnap is így tettem nagyon szuper kedvem volt, és nem érdekelt semmi, rám írt, elkezdtem neki löketni a hülyeségem és jót dumáltunk :):) Igaz a felét végig baromkodtuk de nem baj, személyesen is találkozunk mert szeretne és ott pedig folytatódik az ismerkedés :) Remélem :D Ezeket tudom Neked is mondani, add magadat mosolyogj, legyél cuki, ha uncsi lapos esetleg megállt volna a beszélgetés kezdj bele valami bolondos témába:D
2014. máj. 13. 16:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Rendben van, köszi! :)
2014. máj. 14. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!