Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érezhetné jól magát egy lány a második találkozás során?
Múlt héten találkoztam egy lánnyal (19), előtte egy keveset beszéltünk neten keresztül. Az első találkozás nem sikerült túl jól, de mégis eljönne velem mégegyszer valahova. De nem tudom hova vihetném. Azt mondta szereti ha gyorsan vezetnek mikor ő is ott van és szeret fotózni. Ezekből szerettem volna kiindulni, de sehogy sem találtam valami konkrét ötletet. Kerestem elhagyatott reptereket, laktanyákat, de egyiknél sem láttam, hogy csak úgy bemehetnénk autózni vagy valami. Szóval kínomban már itt kérdezem meg, hátha valaki tud egy jó helyet Budapesten ami nem csak egy sima italozáshoz jó hanem kicsit érdekesebb vagy kreatívabb. Vagy esetleg olyan helyet ahol kilehet használni az autót 120 fölött is.
21/F
Köszönöm, ha válaszolsz.
Az autópályán lehet repeszteni 120 felett.Ha nincs nagy forgalom akkor mehetsz 220-al is.Max. fizetsz egy "kis" büntit, vagy ugrik a jogsid.De a csajnak megfelelsz, nem de bár?!
De biztosan rengeteg elmebeteg buszsofőr garázdálkodik a városba, akik városi körülmények között is mennek simán 80-al.Üljetek fel egy ilyen buszra és meglesz a csajnak az izgalom, meg a félelem.És akkor mégse téged csuknak börtönbe ha esetleg összetöröd a kocsit, a csaj vagy valaki más meghal te meg túléled.
Komolyan írtam!
Ha az emberek gondolkodnának mielőtt cselekszenek, akkor sokkal kevesebb hülyeség kerülne elkövetésre! És tovább is élnének az emberek!
Miért nem kérdezed meg tőle, hogy hova menne szívesen?
Mondjuk én idősebb vagyok, de egyáltalán nem akadnék ki azon ha a pasi nem gondolatolvasó, sőt örülnék is ha megkérdezné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!