Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fizettek ebben az esetben?
Ha a szuleim vendegul latnak engem meg a párom akkor a szuleim fizetnek. A karacsony is igy volt.hogy ő nalunk evett en meg náluk.
Ugyanez lenne etteremben is. A meghívó fél fizet. Illik aztán visszahívni majd
Hasonló élethelyzetben vagyok, csak kicsit fiatalabb korosztály.
Az én szüleim nem kérdés, hogy meghívnak minket, azonban párom szülei soha nem ajánlják ezt fel. Ilyen esetben párom szokott fizetni csak a saját kajánkért. (Bár mi már évek óta együtt vagyunk és van közös számlánk is. Azt, hogy ő a közösről fizeti-e a számlát vagy a sajátjáról, nem tudom, de nekünk már nem is igazán számít.)
Véleményem szerint az az elegáns, ha a szülő fizet, de szerintem ez csak neveltetés kérdése. Nálunk mai napig az a szokás, hogy a szülők fizetnek a közös programokon: ebéd, fagyizás, mozi. Pároméknál pedig azt látom, hogy őt a szülei nem szokták ilyenekre meghívni.
Felnőtt emberek vagyunk, szerintem egyikkel sincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!