Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érezhetném "igazságosnak" a témát?
Elvált férfi vagyok, a válásból elég rosszul jöttem ki, mert a házunk a feleségem külön vagyonának számított. Lényeg a lényeg, mire sikerült elválnunk, nekem kb. semmim sem maradt, még az autó is az exem nevén volt. A gyerektartást fizetem rendesen, rendszeresen többet, nem szeretném, ha a közös lányunkon csattanna az ostor, szerencsére vele nagyon jó maradt a kapcsolatom.
Válás után megismertem egy nőt, akivel elég hamar szerelmesek lettünk, és nagyon jól megvagyunk. Kb. fél évvel a megismerkedésünk után beszélgettünk arról, hogy összeköltözhetnénk, és felajánlotta, hogy költözzek hozzá az albérletből, hiszen szeretjük egymást, jó a kapcsolatunk, mire várjunk tovább a 40-es éveink elején? Örömmel beleegyeztem, ennek már egy éve, és nagyon boldogok vagyunk. Csak engem zavar valami. Egyikünk sem keres kimagaslóan jól, kb. 260e-t keresünk fejenként, ebből nekem 100.000 Ft a gyerektartás. A lakás rezsijét, a kaját, a szórakozást felesben fizetjük a párommal, ezen kívül amiben csak tudok, segítek, pl. ha elromlik valami a lakásban, megjavíttatom, kifizetem, stb. De valahogy úgy érzem, kevés vagyok. Hiszen kb. mindig a havi fizetésem és egy minimális megtakarításom van csak. A párom soha nem érezteti velem, hogy kevés lennék, vagy egy lúzer, én mégis annak érzem magam, hiszen az ő lakásában élünk együtt. Próbálok kompenzálni, kedveskedni neki mindig, apróságokkal meglepni, meglepetés programokkal, stb. Mit tehetnék még, hogy érezze, nagyon fontos nekem, és nagyon szeretem? És nem csak a lakhatásért vagyok vele? Nem mintha ez felmerült volna, de szeretném még a gondolatát is elkerülni. Most másodállást keresek hétvégére, vagy estére, hogy megpróbáljak összeszedni egy kis pénzt. Van valami ötletetek?
Szerintem itt nincs probléma, te csinálsz... pedig nem is nő vagy:)
Ne akarj kompenzálni, mert nincs miért. Férfiként elhiszem, hogy fura a nő lakásában élni, de ha ő nem érezteti ezt veled, jól vagytok együtt, ki is jöttök, normálisan éltek - inkább élvezd a klassz életeteket, ne agyalj, mert tönkreteszed magadban az egészet.
Iszonyú sok gyerektartást fizetsz. Minden ottmaradt és még ilyen sokat fizetsz? Még jó hogy az új párodnak van lakása, hogy jöttél ki albérletben?
Itt a volt nejed járt jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!