Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettem hogy a csinos nők azért választanak maguknak csúnyább férfit, hogy ezzel a szebb férfiakat alázzák. Én ezt vettem észre a környezetemben. Más is így lássa?
Figyelt kérdés
Gondolom nem.... De én ezt látom a környezetemben, direkt provokáció. Ma is a motorom mellett álltam, és jött egy ronda férfi, vele egy szép csaj . Valamit mondtak egymásnak, előttem megálltak és a csaj rámnéz majd utána csókolozik a férfival. Ez direkt provokáció és nem egyszer tapasztaltam már ezt. Majd amikor vége a csókolozásnak, újra rám pillant a csaj és utána mennek tovább. Direkt provokálnak engem. Most lehet mondani hogy ez meg az, de ez így van és nem vagyok hülye, a szituból látni hogy ez direkt csinálják a nők.2022. dec. 25. 06:05
11/26 anonim válasza:
A csaj lehet azt nézi ilyenkor, hogy mit bámulod őket. A csók meg jöhet spontán is, vagy amolyan "bizonyíték" feléd, hogy hiába nézed, ő a párjával van, ne próbálkozz. Utána meg lecsekkolja, hogy na, még mindig mozizol? Akkor így jártál. Nem biztos, hogy provokál.
Az meg messze nem biztos, hogy az adott csaj téged is olyan vonzónak lát, mint te magadat.
12/26 A kérdező kommentje:
Én nem bámulom. Megérzem ha bámulnak.. percekig nézett amíg én nem néztem, utána arrafelé néztem és utána csinálta. Nem kéne rám kenni.
2022. dec. 25. 08:09
14/26 A kérdező kommentje:
Nem az
2022. dec. 25. 08:53
15/26 anonim válasza:
Persze, nekem arra van idom meg energiam, hogy rossz pasival legyek, hogy kicsesszek a szexikkel. Hat fiam, te sem vagy a legélesebb kés a fiókban. Szerinted embereknek van erre ideje ? Meg amúgy is, miért érne meg ez bárkinek, de tényleg?
16/26 A kérdező kommentje:
Miért? Hiuságból....
2022. dec. 25. 09:03
17/26 anonim válasza:
Egyre döbbenetesebb elméletek látnak napvilágot a nők párválasztási szokásairól, de odáig sajnos még nem sikerült eljutni, hogy minden nő más és minden nő mást szeret...
Az valahogy elképzelhetetlen, hogy a nők aztért választanak egy férfit, mert őt akarják, és kész.
18/26 anonim válasza:
Senkit nem érdekelsz és rusnya vagy. Igazából ez fáj neked.
19/26 A kérdező kommentje:
#18 Hülye bunkó állat
2022. dec. 25. 09:16
20/26 anonim válasza:
Ezt a fószert, beszarok. Pali, nem körülötted forog a szaros világ. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!