Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Észrevettem hogy a csinos nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettem hogy a csinos nők azért választanak maguknak csúnyább férfit, hogy ezzel a szebb férfiakat alázzák. Én ezt vettem észre a környezetemben. Más is így lássa?

Figyelt kérdés
Gondolom nem.... De én ezt látom a környezetemben, direkt provokáció. Ma is a motorom mellett álltam, és jött egy ronda férfi, vele egy szép csaj . Valamit mondtak egymásnak, előttem megálltak és a csaj rámnéz majd utána csókolozik a férfival. Ez direkt provokáció és nem egyszer tapasztaltam már ezt. Majd amikor vége a csókolozásnak, újra rám pillant a csaj és utána mennek tovább. Direkt provokálnak engem. Most lehet mondani hogy ez meg az, de ez így van és nem vagyok hülye, a szituból látni hogy ez direkt csinálják a nők.

2022. dec. 25. 06:05
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
Belekepzeled csak
2022. dec. 25. 06:18
 2/26 anonim ***** válasza:
17%
Talán mert a ronda férfi jobban megbecsüli a jó nőket. Ronda férfi nem teheti azt még hogy minden ujjára kap egy csajt. A szél lányok meg inkább megszokják vagy szerelemmel szeretik a párjuk minden mozdulatát. Szép pasik képmutatóak.
2022. dec. 25. 06:38
 3/26 anonim ***** válasza:
97%

Utolsó ez jó nagy hülyeség.

A rondabb emberek komplexusosabbak, egyáltalán ne hidd azt, hogy csak azért, mert valaki csúnya, jobban megbecsüli, hogy van mellette valaki. Sőt, pont, hogy nem, mert nincs hozzászokva a kínálkozó lehetőségekhez, így ha akad egy, hamarabb belemegy, mint egy olyan, akinél ez rendszeres.

2022. dec. 25. 06:54
 4/26 anonim ***** válasza:
97%
Régen hallottam ekkora marhaságot! :D
2022. dec. 25. 07:03
 5/26 anonim ***** válasza:
24%

Ez forditva van, azt hiszi teged izgat

Nem egy pasi csinalja azt is hogy miközben csókolózik a nőjével engem néz folyamatosan. Mintha engem csókolna valahol

Nőt is láttam ilyet hogy pl a párja fülét is nyalta, kozben egy másik pasit nézett és "neki" célozta "üzenetként"

2022. dec. 25. 07:10
 6/26 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező nem lehet hogy te vagy a ronda? És akiket nőkkel látsz azok meg a jó pasik?
2022. dec. 25. 07:11
 7/26 A kérdező kommentje:

#Már hogy képzelném be?

#6 Nem!

#4 Pedig én ezt tapasztaltam .

2022. dec. 25. 07:18
 8/26 anonim ***** válasza:
96%
Max te látsz sok ilyet...
2022. dec. 25. 07:37
 9/26 anonim ***** válasza:
97%
Ok, igazad van, legyen úgy. Úgyis mindegy ki mit ír.
2022. dec. 25. 07:45
 10/26 anonim ***** válasza:
91%
Ennek se füle, se farka.
2022. dec. 25. 07:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!