Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek a ribizliség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a ribizliségről alkotott nézetemről?

Figyelt kérdés

A ribizlit azért írom, mert ki akarom tenni a kérdést, ezért nem haszálom a másik szót.

Szóval elismerem, hogy egy férfinak meg egy nőnek ugyanannyi joga van a szexhez, de mivel a férfi és a nő így biológiailag eltérő "állatfaj", így máshogy tekintek egy férfira meg egy nőre, aki halomra szexel. Persze elítélem, ha egy férfi csak ürítésre használ random nőket, de valamennyire pozitívabb a megítélés, mint egy nőnek, aki fűnek fának aláfekszik. De ezt nem azért gondolom így, mert egy nőnek kevesebb joga lenne hozzá, hanem a biológiai eltérések miatt. Ugye ha minél több felnevelt utód kell, akkor akkor jár legjobban a faj, ha egy hím minél több nőt megtermékenyít. De alapvetően persze elítélem azt a pasit, akit csak és kizárólag az érdekel, hogy minél többet "zsákoljon". Persze másik téren meg a nők megítélése pozitívabb, példaául ha egy nő felpofoz ergy férfit, akkor őt nem tartják emiatt agresszív állatnak, mintha férfi tenné ezt egy nővel, tehát ez ilyen oda-vissza dolog.

Más téren meg számomra még vonzó is tud lenni, ha egy adott nőnek voltak ilyen olyan kapcsolatai, akár egy éjszakás kalandjai. Viszont azért van egy határ, tehát ha nem életében 3-4 alkalommal történt meg, hanem évek óta folyton ezt csinálja, az már taszító számomra. Ha megismernék ma egy random lányt a buliban és kiderülne róla "ez az", akkor az pozitív lenne. De ha kiderülne, hogy már 100 szexuális partnere volt, na az kiábrándítana!

Mit gondoltok? Ja és 25F

2022. dec. 22. 14:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
100%

Aha, szóval szerinted az ember az állat, de ha állat és kiéli az ösztöneit, akkor az baj, de csak akkor, ha nő, ha férfiállat, az nem annyira baj...

És szerinted a biológiai különbségek miatt jobban elítélendő a nő, de magyarázd már meg akkor, hogy ha a nők és a férfiak egyaránt szexuális lényeknek születnek, genitáliákkal és képességgel, hogy élvezzék a szexet, akkor mégis melyik biológiai különbség miatt olyan elítélendő, ha egy nő élvezi is, amit a természet megalkotott??

2022. dec. 23. 00:46
 72/89 A kérdező kommentje:

"Kérdező, kb. az összes érvelési hibát elkövetted már, össze-vissza írsz, amikor rámutatnak egy tárgyilagos vagy érvelésbeli hibádra, akkor még jobban csűröd-csavarod.

Én nem bántásból mondom, de egyszerűbb volna az életed, ha kicsit okosabb lennél, mert akkor nem jutnál hamis következtetésekre folyton, nem lennél ennyire előítéletes és soviniszta például."

Okosabb lennék? :)) Akkor azt jó ha tudod, hogy elég kemény egyetemre járok és éppenséggel az eszem miatt vettek fel oda. De ha te okosabb vagy, akkor küldhetek neked pár feladatot, hogy kiderüljön, mennyi eszed van. :)

Amikor az egyetemen készültem matekra, akkor a gimis ex osztályfőnökömmel készültem és szerinte nagyon is okos vagyok, akkor neki kéne hinnem, vagy neked? Jelzem, te nem ismersz engem.

2022. dec. 23. 00:53
 73/89 A kérdező kommentje:

"Aha, szóval szerinted az ember az állat, de ha állat és kiéli az ösztöneit, akkor az baj, de csak akkor, ha nő, ha férfiállat, az nem annyira baj...

És szerinted a biológiai különbségek miatt jobban elítélendő a nő, de magyarázd már meg akkor, hogy ha a nők és a férfiak egyaránt szexuális lényeknek születnek, genitáliákkal és képességgel, hogy élvezzék a szexet, akkor mégis melyik biológiai különbség miatt olyan elítélendő, ha egy nő élvezi is, amit a természet megalkotott??"

Világosan leírtam eddig, hogy számomra az is elítélendő, ha egy férfi ösztönlény, nem csak ha nő. Szóval ha "férfiállat" az akkor is baj, de te szó szerint azt írtad nekem, hogy csak akkor baj, ha az "emberállat" az nő, nem pedig férfi.

Amúgy szerintem mindkettő ugyanannyira baj, csak (nevezhetjük ezt ízlésnek), az ízlésem miatt írtam azt amit. Tehát nem kevésbé baj, csak "ízlés" kérdése. Ezért írtam annyiszor a műköröm példát, mert az is ízlés kérdése, hogy milyen ciki, ha egy pasinak az van, meg milyen meleges. Joga van egy férfinak is hozzá, csak cikibb, mert a társadalmi norma szerint a férfi ne legyen nőies, hanem legyen férfias, azért cikibb, de van joga egy férfinak műkörömhöz, csak szinte semmilyen nő nem kezdene egy rózsaszín körmű pasival.

Ez ízlés kérdése, nem törvényileg határozott!!!

2022. dec. 23. 00:57
 74/89 anonim ***** válasza:
89%

"De ha te okosabb vagy, akkor küldhetek neked pár feladatot, hogy kiderüljön, mennyi eszed van." - küldj nyugodtan, én meg küldök neked viszont párat, aztán küldözhetünk oda-vissza még, ha szerinted így dőlik el, ki az okos, és ki nem.

Csak nem tudom, ennyi ésszel melyik egyetemre jársz, mert ez a színvonal inkább az ovira jellemző. :)

2022. dec. 23. 00:58
 75/89 A kérdező kommentje:

"Aha, szóval szerinted az ember az állat, de ha állat és kiéli az ösztöneit, akkor az baj, de csak akkor, ha nő, ha férfiállat, az nem annyira baj..."

Egyébként áruld már el nekem, hogyha én írok érvelési hibákat, akkor miért nem tudtad felfogni eddig 70 komment után, hogy felőlem bármennyit szexelhet egy nő, csak ne fűvel fával? Konkrétan a kérdésembe is beleírtam ezt, de te azóta sem fogtad fel, de azért én írok érvelési hibákat ugye?

Ha valaki mindennap szexel valakivel, akkor ő is kiéli az ösztöneit nem? Tessék, ez egy érvelési hiba tőled, hogy szerintem egy nő nem élheti ki a vágyait, mikor felőlem bármennyit szexelhet.

A második érvelési hibád, hogy szerinted számomra az nem baj, ha egy férfi ösztönlény, szó szerint azt írtad, hogy akkor baj, ha az illető nő, nem ha férfi. Ez a másik érvelési hibád.

De ha okosabbnak gondolod nálam magad, küldhetek pár feladatot az egyetemi anyagomból, meglátjuk meg tudod e oldani, igencsak kell hozzá ész is. Anélkül kizárt, hogy bárki megoldja. :)) Na el kell mennem lefeküdni, de érdekelne a válaszod, szóval ne kímélj meg velük.

2022. dec. 23. 01:02
 76/89 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy szerintem mindkettő ugyanannyira baj" - ha szerinted mindkettő ugyanannyira baj, akkor miért a nőkre élezed ki a kérdést, és miért rib.ncozol már a főkérdésben?

Akkor miért nem úgy kérdezted, hogy "mi a véleményetek arról, ha egy ember sok emberrel szexszel?", miért kell degradálni a nőket a rib.nc szó szinonimájával?

2022. dec. 23. 01:04
 77/89 anonim ***** válasza:
100%
"De ha okosabbnak gondolod nálam magad, küldhetek pár feladatot az egyetemi anyagomból" - gondolom, nem biológia szakra jársz, mert ahhoz olyan hülye vagy, mint a segg!
2022. dec. 23. 01:06
 78/89 anonim ***** válasza:
95%

"Amúgy szerintem mindkettő ugyanannyira baj" vs. "máshogy tekintek egy férfira meg egy nőre, aki halomra szexel (...) valamennyire pozitívabb a megítélés, mint egy nőnek, aki fűnek fának aláfekszik".

Saját magadnak mondasz ellen. :D

2022. dec. 23. 01:10
 79/89 A kérdező kommentje:

"Saját magadnak mondasz ellen. :D"

Tudod a kiírt kérdéskor se mindent ugyanúgy gondoltam, mint ahogy most gondolom, de a kiírt megfogalmazáson nem tudok változtatni. Írtam már pontosabb megfogalmazást is ínnál, ami a főkérdésben írtam le. Ezeket a kommentek között lehet olvasni.

"Akkor miért nem úgy kérdezted, hogy "mi a véleményetek arról, ha egy ember sok emberrel szexszel?", miért kell degradálni a nőket a rib.nc szó szinonimájával?"

Tudod belegondoltam, hogy átírom máshogy a kérdésemet, csak nincs rá módom. Ezért lenne célszerű a komemtekből a lényegre reagálni.

De akkor ha ti vagytok a logika ászai, akkor miért nem tudtok egy kérdésemre választ adni? A kérdésemben én leírtam nektek, hogy elítélem azt a férfit, aki azt csinálja, amit ugye lírtam.

Akkor ti miért írtok úgy, hogy a férfiakat nem ítélem el? Úgy írtok, mintha csak a nőket ítélném el, de ez nem igaz.

TI IS ELLENT MONDTOK ÖNMAGATOKNAK, mert nem veszitek észre, hogy a férfiaknál is elítélem ezt a dolgot, nem csak a nőknél. Mégis úgy írtok, mintha szerintem ez a pasiknál jó dolog lenne. Sok ilyen komment érkezett már a kérdésem alá, de ez nem igaz.

Ez nem ellentmondás önmagatoknak? A kérdésben olyan dolog szerepel, ami ellent mond a válaszotoknak, amit nekem írtok.

Átfogalmaztam volna már a kérdésemet, de erre nincs mód. Igazából már átgondoltam a dolgot mióta ezt leírtam, kicsit változott is a véleményem. De a kérdést én nem tudom átírni. Igazából mindkét nemet elítélem ha halomra szexel fűvel fával. Ezért zavar engem az, hogy a kommentek alapján én a férfiaknál ezt nem tartom gáznak, MERT ANNAK TARTOM. És én megtartom a jogot is a nőknek erre, hogy csinálják, de ha valamiért kiderült volna egyik randipaertneremről ez, az negatív fényt vetett volna rá. De egy férfit nem azért tartok ultramacsónak, mert sok nővel volt.

2022. dec. 23. 01:33
 80/89 A kérdező kommentje:

"Csak nem tudom, ennyi ésszel melyik egyetemre jársz, mert ez a színvonal inkább az ovira jellemző. :)"

Hát tudod Magyarországi viszonylatban egy eléggé jóra. De tudod az ajánlatom neked is áll, ha szeretnéd küldök feladatot és neki láthatsz ha akarsz, írhatsz nekem privit és akkor kiderül, mire mész a sok eszeddel. Gyűlölöm az ilyesmi személyeskedést, de ha már elkezdted, akkor mehetnek a teszt? :))

2022. dec. 23. 01:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!