Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek a ribizliség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a ribizliségről alkotott nézetemről?

Figyelt kérdés

A ribizlit azért írom, mert ki akarom tenni a kérdést, ezért nem haszálom a másik szót.

Szóval elismerem, hogy egy férfinak meg egy nőnek ugyanannyi joga van a szexhez, de mivel a férfi és a nő így biológiailag eltérő "állatfaj", így máshogy tekintek egy férfira meg egy nőre, aki halomra szexel. Persze elítélem, ha egy férfi csak ürítésre használ random nőket, de valamennyire pozitívabb a megítélés, mint egy nőnek, aki fűnek fának aláfekszik. De ezt nem azért gondolom így, mert egy nőnek kevesebb joga lenne hozzá, hanem a biológiai eltérések miatt. Ugye ha minél több felnevelt utód kell, akkor akkor jár legjobban a faj, ha egy hím minél több nőt megtermékenyít. De alapvetően persze elítélem azt a pasit, akit csak és kizárólag az érdekel, hogy minél többet "zsákoljon". Persze másik téren meg a nők megítélése pozitívabb, példaául ha egy nő felpofoz ergy férfit, akkor őt nem tartják emiatt agresszív állatnak, mintha férfi tenné ezt egy nővel, tehát ez ilyen oda-vissza dolog.

Más téren meg számomra még vonzó is tud lenni, ha egy adott nőnek voltak ilyen olyan kapcsolatai, akár egy éjszakás kalandjai. Viszont azért van egy határ, tehát ha nem életében 3-4 alkalommal történt meg, hanem évek óta folyton ezt csinálja, az már taszító számomra. Ha megismernék ma egy random lányt a buliban és kiderülne róla "ez az", akkor az pozitív lenne. De ha kiderülne, hogy már 100 szexuális partnere volt, na az kiábrándítana!

Mit gondoltok? Ja és 25F

2022. dec. 22. 14:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
100%
Én még mindig nem értem mi bajod. Kerted, hogy véleményezzük a nézeted, megtettük egy kis személyes tapasztalattal fűszerezve, de neked egy válasz sem tetszett. Pedig úgy tudtam, ha valaki a másik véleményét kéri ki akkor nincs jó vagy rossz válasz..
2022. dec. 22. 18:19
 42/89 anonim ***** válasza:
100%

De akkor meg tulajdonképpen mi a tosz értelme van a kérdésednek? Te magad sem tudod, hogy éppen mi a problémád.

Először ler*bancozod (meg ösztönállatozod) a nőket, akik sokat szexelnek, majd nyekegsz, hogy amúgy nem is így gondoltad, mert tulajdonképpen imponáló, ha egy nő sokat szexel. Utána meg mégis problémázol, hogy de neked az nem tetszik, ha sok partnere volt egy nőnek. De utána meg már megint mégsem baj.

2022. dec. 22. 18:20
 43/89 anonim ***** válasza:
85%

"Azt azért jobb ha tudod, hogy bár az ember egy állat, de ösztöneik vannak, szóval ha azt mondom, hogy az ember egy fejlett állat öntudattal és erkölccsel, akkor nem vagyok messze az igazságtól!"

"Az ember társadalmi lény; közösen végzett munka, a tagolt beszéd és gondolkodás jellemzi. Mindezek révén képes a világ megismerésére és átalakítására. Rendszertani szempontból az emberi nem az állatok országába, a főemlősök rendjébe, a hominidák (Hominidae) közé tartozik."

WIKI!

Nincs bizonyítékod, csak véleményed!

"Persze elítélem, ha egy férfi csak ürítésre használ random nőket, de valamennyire pozitívabb a megítélés, mint egy nőnek, aki fűnek fának aláfekszik. De ezt nem azért gondolom így, mert egy nőnek kevesebb joga lenne hozzá, hanem a biológiai eltérések miatt."

Figyelj, ha egy férfi megmászhat 100 nőt, akkor egy nő ugyanúgy megteheti.

Ha a férfiak többsége csak szexre utazik, képes érte a csillagokat is lehazudni/korrektül elmondja, hogy csak azt szeretné, akkor egy nő miért nem dönthet, hogy mit szeretne?

Azért, mert neked ez ribizliseg? Vagy mert állatok az emberek? :D

Attól, hogy a nő sorsa a szülés, attól még kefélhet.

A férfi is részt vesz benne ugyebár, ha utódot nemzenek, nem? Akkor ő miért nincs "leértékelve" amikor szórja a magvait szanaszét, míg a nő azok után, hogy a férfi képes lelépni, hiszen neki muszáj másokban landolni, addig a nő az utódról gondoskodik!

Akkor ki az ösztönlény, vagy ribizli?

A férfi!!!

2022. dec. 22. 18:25
 44/89 A kérdező kommentje:

"Én még mindig nem értem mi bajod. Kerted, hogy véleményezzük a nézeted, megtettük egy kis személyes tapasztalattal fűszerezve, de neked egy válasz sem tetszett. Pedig úgy tudtam, ha valaki a másik véleményét kéri ki akkor nincs jó vagy rossz válasz.."

Nekem csak annyi a problémám, hogy a kérdésemben nem pont azt írtam, amire a válaszok érkeztek. A kérdésemben mindkét nem viselkedését elítéltem, legyen az férfi, legyen az nő. De erről ti SOHA nem írtatok a kérdésem alatt. Például ez a bajom. Az egyik bajom.

"Először ler*bancozod (meg ösztönállatozod) a nőket, akik sokat szexelnek, majd nyekegsz, hogy amúgy nem is így gondoltad, mert tulajdonképpen imponáló, ha egy nő sokat szexel. Utána meg mégis problémázol, hogy de neked az nem tetszik, ha sok partnere volt egy nőnek. De utána meg már megint mégsem baj."

Mert ahogy a kérdésemben is leírtam nektek, nem mindegy, hogy hány partnerrel volt a sok szex. Néhány partnerrel, vagy 100 partnerrel. Szóval nekem nem mindegy, hogy 5 partnerrel szexelt 1000 alkalommal, vagy 100 partnerrel 1000 alkalommal. De ez igaz azokra a nőkre is, akikkel randiztam mondjuk, szóval ez nálam ELVI KÉRDÉS, nem azért van, hogy ki kivel szexel, hanem ELVI ALAPON.

Szóval ha valaki véleményezi a kérdést az nekem jó, de ha olyan dolgokra utal, amiket én nem írtam le, az zavar engem. Ez a bajom, hogy a válaszban olyan dolgokra tértetek ki, amiket én nem írtam le.

"Először ler*bancozod (meg ösztönállatozod) a nőket, akik sokat szexelnek, majd nyekegsz, hogy amúgy nem is így gondoltad, mert tulajdonképpen imponáló, ha egy nő sokat szexel. Utána meg mégis problémázol, hogy de neked az nem tetszik, ha sok partnere volt egy nőnek. De utána meg már megint mégsem baj."

A kérdésem nem rib.anc.ozta le azokat a nőket, akik sokat szexelnek, ha azt nem fűvel fával teszik.

Na akkor tessék, ez a problémám, hogy 42 komment után se értitek magát a kérdésem értelmét. De akkor leírom röviden tömören, de így nagyon besűrítve írom most le.

Tehát röviden és tömören: Nem tartom ribizlinek a sokat szexelő nőt, csak azt, aki fűvel fával csinálja rendszeresen. De felőlem csinálhatja, de ha mondjuk azokról a nőkről derült volna ez ki, akikkel randiztam, ez negatív fényt vetett volna rájuk a szememben. Ha lefekszenek velem, ha nem. De ha nő teszi ezt, ha férfi, gusztustalannak tartom, de máshogy állok hozzá. Bár jobban belegondolva ha egy pasi teszi ezt, az még undorítóbb is akár, ki tudja.

Szóval röviden ez az álláspontom, nem az, amire ti reagáltatok. Ezen mi a sovonizmus? Ez a konkrét kérdésem.

2022. dec. 22. 18:32
 45/89 anonim ***** válasza:
100%
Allatfaj, elobb a biologiai tudasodon csiszolj, a faj az az ember es a no is, ki gondolna,nem?
2022. dec. 22. 18:33
 46/89 A kérdező kommentje:

"Figyelj, ha egy férfi megmászhat 100 nőt, akkor egy nő ugyanúgy megteheti.

Ha a férfiak többsége csak szexre utazik, képes érte a csillagokat is lehazudni/korrektül elmondja, hogy csak azt szeretné, akkor egy nő miért nem dönthet, hogy mit szeretne?

Azért, mert neked ez ribizliseg? Vagy mert állatok az emberek? :D"

De én soha nem mondtam, hogy nem csinálhatja ezt egy nő, még mindig nem írtam le ilyet soha. Csak számomra ez nem vonzó, még akkor se vonzó, ha az a nő lefeküdne velem. De a kérdésemben leírtam nektek, hogy férfiaknál is elítélem ezt a dolgot, ezt miért nem idézed be?

Szóval nem a kérdésemre válaszoltál, mert a kérdésemben én nem ezt írtam. Akkor miért is ne akadjak ki, ha nem a kérdésemre reagálsz, hanem az eddigi tapasztalataidra? A kérdésemben világosan leírtam, hogy felőlem csinálhatja ezt egy nő, akkor mire fel írtad ezt nekem?

2022. dec. 22. 18:37
 47/89 A kérdező kommentje:

"Allatfaj, elobb a biologiai tudasodon csiszolj, a faj az az ember es a no is, ki gondolna,nem?"

Az álaltfaj szót idézőjelbe tettem, akkor te meg a szemeden csiszolj, mert nem vetted észre az idézőjelemet.

2022. dec. 22. 18:38
 48/89 anonim ***** válasza:
100%
Azért állsz hozzá másképp, mert fiú vagy és nem vagy az egyenjogúság híve...
2022. dec. 22. 18:38
 49/89 A kérdező kommentje:

"Attól, hogy a nő sorsa a szülés, attól még kefélhet."

De én a kérdésemben azt írtam le, hogy jó dolog ha a nő szexel, tudsz olvasni kedvesem? A kérdésemben le is írtam, hogy JÓ DOLOG ha a nő szexel, akkor te se tudsz értően olvasni?

2022. dec. 22. 18:39
 50/89 anonim ***** válasza:
88%
Én mondjuk már ott elakadok hogy mi az hogy "kiderül" ilyesmi bárkiről ismerkedéskor. Komolyan vannak olyan emberek akik az egyéjszakásaikkal meg a rakoncátlan fesztiválozós tiniéveikkel hakniznak, illetve faggatóznak róla? Mi ez már hogy kiderül. Ülsz a csajjal kézenfogva a margitszigeti padon és megkérdezed hány szexpartnere volt? Ki ne hajítana ki egy ilyen bugrist azonnal? Akkor se válaszolnék ha mondjuk egy darab volt férj lenne a repertoáromban. Nem vágyom egy erkölcscsősz elismerésére, ahogy az ítélkezésére se lennék kíváncsi. Otthagynám azonnal.
2022. dec. 22. 18:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!